Hop til indhold
Guest bkg1394

Tania

Recommended Posts

Guest bkg1394

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=21020

 

Læste godt Tip Toe’s anmeldelse og havde selv efterlyst hende.

 

Tømmermandsliderlig og lyst til en fyldig pige

 

Skrev lidt frem og tilbage med hende og hun svarer gerne på sms. Fik bekræftet at en ½ time var sex, superfransk, 69 og kys.

 

Det holdt nogenlunde – dog ingen kys og ingen 69! Men superfransk i lange baner…

 

De er flyttet fra Nørrebro til Frederiksberg så slap for døråbning med kode osv

 

Kan kun bekræfte, at der er pigen på billederne, dog lettere fotoshoppet som nævnt. Pæn håndfuld babser og en stor dejlig røv.

 

Men hun er sgu sød og dejlig. Havde lidt kvaler da jeg læste at hun lugtede af ”prut” men det var ingenlunde tilfældet i dag. Ren og frisk og fantastisk godt humør. Taler også udmærket engelsk!

 

Gode p-pladser lige i nærheden og masser af dem, så skulle ikke cirkle rundt.

 

Ringede da jeg stod udenfor og med lidt forviklinger fik hun trykket på den rigtige knap og op på 2.

 

Hun åbnede døren og tys tys – de andre måtte ikke vide…? Man skal da være mere end debil for ikke at vide hvad der sker der..?

 

Nå, men kom indenfor og fik betalt. Det var en blanding af sedler og mønter; hun grinte lidt – de var talt op hjemmefra og hun gad ikke tælle efter, og gik ud til en eller anden der stod ved badet ( så en fremstrakt hånd  - dog ikke fra den badende.. ) strange

 

Nå, men af med klunset – havde taget sommergevandterne på – fuck den var lun i dag. Skulle nok have udskudt mødet – det var simpelthen for hedt, men nu skulle det være…

 

Hun er som bebeskrevet af Tip Toe ikke ret høj og der er til både gården og gaden ( mest gaden ) men køn synes jeg så som sagt hun så ud. Meget smilende og imødekommende.

 

Kan som tidligere nævnt godt lide at stå og gramse lidt inden seancen, og hey: ok ( hun ville have mig ned på køjen med det samme ) Prøvede de føromtalte kys som hun havde skrevet hun gav, men det var kinden til, og så kan de sgu være lige meget ( havde børstet tænder gange mange osv ) nybarberet mmm, men…

 

Nå, men efter at have stået lidt var det ned i høkassen. Jeg var desværre ikke i ”festhumør” mere( ikke hendes skyld )   så hun baksede noget.. Efter noget svensk der ikke rigtigt gjorde udslaget, fik jeg hende til at give fransk, og det hjalp gevaldigt. Flaget på helt og så: how do you want to fuck me?? He he. Gad sgu ikke lave arbejdet selv kva lummer heden og bad hende ride mig, og slet ikke noget problem. Problemet var bare at begejstringen ikke ville holde efter gummiet kom på, så det var op ad bakke ( stadig mit problem ) hun knoklede virkelig for sagen.

 

Hoppede af igen og gav svensk –fik hende overtalt til at sutte igen – op kom flaget, men kunne ikke holde sig til det danske ( skal måske bare lade være med at gå på druk inden bordelbesøg dagen i forvejen?

 

 

Af pinden igen og mere svensk / superfransk, men kunne ikke rigtigt få det til at køre

 

Ville slikke hende og igen: no probs - hun var som nævnt ren og lugtede ikke.

 

Foreslog at jeg stod op mens hun suttede? Igen: intet problem. Prøvede at spille den af mens hun kildede bollerne – det virkede heller ikke.

 

Som et sidste forsøg fik jeg hende til at vende den store røv til og ville spille den af, men men – en af de dage….

 

Jeg måtte kapitulere, men hun gav sig ikke gerne – I suck you again? Fik forklaret hende, at hun havde gjort mere end rigeligt – der var den ½ time mere end gået og så kunne jeg altså ikke få mig selv til at køre den længere ud, selvom hun ihærdigt blev ved. Så hatten af!

 

Ja, det var så bare min oplevelse med Tania i dag – kanon service; var måske bare heldig ( som sædvanlig ) og ikke hendes skyld, at der gik gummi ged i den – tværtimod!

 

Summa:

 

Hun er fyldig med en pragtfuld bagsmæk ( hvis man altså er til fyldige piger ) taler ok engelsk – kysser ikke trods hun skrev det modsatte, ansigtsbillederne er af hende, sutter gerne uden, og gør det helt fint – bollerne blev dog ikke slikket – lydhør efter ønsker, så jo – hun er helt ok.

 

Hun er her vist kun nogle dage endnu, men kunne godt finde på at besøge hende igen ( når det bliver lidt køligere ) og hvis hun da kommer tilbage

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...