Hop til indhold

Recommended Posts

Var forbi hende her http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=19217, som er meget som sine billeder, som iøvrigt er ægte, dog lidt mere slidt med en mave som hænger lidt, jeg har dog en forkærlighed for MILFs og må sige at hun da lever op til en sådan.

Hun er virkelig imødekommende, og meget opsat på at man skal have det dejligt, og for kun 800 kr, får man en meget energisk Gretha, som dog er proffessionel, men stadig giver franske kys, og glædeligt foreslår dig 69, eller hvad man nu måtte ønske, dog virker hun gladest når fokus er på dig, og synes særligt begejstret for at lege med ens røv, eller hvis du vil give udtryk for, en eller anden kinky ting, hun må opfylde for dig.

Da vi var færdige tilbød hun straks sin tibetanske massage, til at falde ned på, og hun masserer vitterligt dejligt, med fast greb trods det at hun er ret spinkel, og når det hele igennem, jeg fik ekstra tid, og alt bliver gjort i frækt undertøj. .

Til opsummering, så er hun den mest flittige pige jeg længe har mødt, men ikke en I skal tage forbi hvis I håber på en super-personlig oplevelse, eller ikke er til kvinder over 40...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun ligner også en rigtig milf men hvor har hun sine rødder? Eller er hun dansk?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er kun polakker svjhf på Birkedommervej i NV. Jeg er selv i gang med at spare op til en næste gang oppe i lejligheden. Mit sidste knald er netop Gretha anmeldt her i tråden, og hun er pissesød og varm og ønsker også at tilfredsstille dig, som der også står i anmeldelsen her.

:mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...