Hop til indhold
gangbangguy

GB i Ålborg den. 1. juli med petit dansk frækkert

Recommended Posts

Den 1. juli kl 10.00 - 16.00 gangbang i Ålborg. (Gangbang = 1 pige & flere fyre) - LÆS HELE ANNONCEN :)
 
Hun kører ikke escort, du kan ikke møde hende alene og hun er ikke til sex uden gummi !
 
FOR FØRSTE GANG NOGENSINDE har du chancen for at opleve en vild dansk skønhed. Hun glæder sig til at blive brugt godt og grundigt af liderlige gentlemen.
 
2 timer kun 1000 kr. inkl superfransk, kys, megafransk, kom i ansigt og slug, verbal ydmydelse, Deepthroat/gagging plus meget mere. Læs hele annoncen
 
Mulighed for bad før-under-efter. Spørg venligst efter et håndklæde
 
Der vil være drikkevare til deltagerne.
 
For tilmelding: sms navn og tlf nr til 26520366
 
Adressen bliver sendt ca kl. 9 på dagen. Har du ikke modtaget adressen inden kl 9.15 så fortvivl ikke og venligst skriv eller ring.
 
Nadja byder for første gang til gangbang og ser frem til en forrygende oplevelse og ikke mindst masser af pik. Hun er en dansk, slank, fræk, liderlig og har en enorm trang efter pik. 
 
Hun vil gøre sig bedste for at tilfredsstille alle gentlemen. Så husk du skal ikke være genert eller passiv, så er det din egen skyld. Hop ud i det og vær med til en super oplevelse
 
Nadja er 30 år, 157 høj, ca 52 kg. Små faste bryster,(75b). Hun har lyst hår. Hun er slank og har en ungpie krop. Nadja har ikke født, og er meget stram. Hun er en petit lille frækkert
 
Fra Nadja:
 
Jeg er til Deepthroat/gagging og at man spytter mig  i ansigtet, verbal ydmygelse, at blive bundet, blindfoldet, at blive domineret, hårdt sex ment på den måde, at man tager mig med magt og ikke altid lige blidt, kvælertag, at blive holdt for munden, holdt i håret, doggystyle, og alt det vilde i den dur.
 
Men jeg er naturligvis også til det mere "almindelige og normale", kys, og almindeligt sex, at man kommer i munden, eller dybt i halsen på mig og jeg sluger gerne. 
 
Mine forventninger til gangbang ? Først og fremmest at få en masse pik og blive brugt godt og grundigt. Jeg vil gøre alt jeg kan for at tilfredsstille alle fyrene. Jeg vil være  aktiv og ser helst fyrene er står rundt omkring mig hele tiden. Fyrene skal være søde og respekter mine få regler, som INGEN ANAL OG SEX MED GUMMI !
 
Glæder mig helt vildt.

Redigeret af gangbangguy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...