Hop til indhold
Sidespringeren

"Dina Juvel" fra Voksenlisten aka "Foxy" fra Side 6.

Recommended Posts

Annoncerer med tilbud i Slagelse - Herning - Kastrup - Aarhus - ???...

 

"1000 KR GENSIDIG SUPERFRANSK /DANSK /GRÆSK /DILDOSHOW ..Jeg hedder Dina Juvel og jeg er den smukkeste blondine (dansk) og frækkeste sexbabe.Jeg har en supersexet drømmekrop med former 169 cm og 63 perfekte fordelt kilo ..kæmpe store ægte E- babser en sukkersød stam glat pussy og en græskhungrende uimodståelig røv ;0)Jeg er letantændelig / berøringsvenlig ,smuk & sød og dejlig ..Du vil opleve det ultimative pornoparadis .kys fra Dina ..Du kan altid kontakte mig på 50-34-63-67 tidsbetilling ..eller spørgsmål ..svarer jeg ikke så send SMS og jeg kontakter dig hurtigst muligt.."

 

- Jeg var efter et weekend job arrangement for et par søndage siden på vej hjem til Aarhus i lidt bedre tid end forventet, og fik ved en pludselig indskydelse booket en tid hos Dina Juvel/Foxy på baggrund af ovenstående, ganske lovende tekst ledsaget af et udmærket foto på hendes Voksenlisten.dk profil.

 

På trods af, at jeg allerede i  indgangsdøren kunne konstatere, at der helt sikkert var både flere års og adskillige kilos afstand imellem det i annoncen beskrevne/afbillede og den faktiske virkelighed, faldt jeg alligevel i gryden igen og afleverede et par af mine surt opsparede Karin Birgitte Lund tegninger imod lovning på en times cocktail af hele paletten af ovenstående beskrevne ydelser til gengæld...

 

Det blev helt uden sammenligning mit nyere købesexslivs ALLERSTØRSTE skuffelse!!!! :(

 

Afviklet i en besynderlig stemning helt uden erotiske undertoner og empati af en tydeligvis både livs- og kropstræt kvinde, mekanisk og helt uden gnist og glæde, gav jeg op efter en god halv times behjertede forsøg på at opnå noget der bare mindede lidt om en seksuel begejstring........

 

Det skal tilføjes, at jeg måske nok ikke lige er helt i George Clooney klassen som repræsentant for det midaldrende hankøn, men jeg er dog stadig rimeligt slank, har bevaret størstedelen af hårene på hovedet og har samtidig flittigt prøvet at bekæmpe dem, der er begyndt at vokse ud alle andre steder, samtidig med at jeg forsøger at bevare et sundt og regelmæssigt forhold til både varme brusebade og ren kvalitetspåklædning. Flere af kvinderne i mit liv (herunder også et par af gudinderne her på sitet) har da også udtrykt glæde ved både mine besøg hos dem, mine evner udi erotikkens verden og min virilitet, men lige denne gang måtte både jeg og ikke mindst Minispringeren i den grad melde pas!

 

En decideret besynderlig oplevelse var det faktisk.... :shock:

 

Samtlige ovenstående annonces tillægsord kan efter min mening snildt erstattes af de tilsvarende antonymer for at få det sande billede af den i dette tilfælde retvisende virkelighed. Det samme kan i dette tilfælde ordet "glædespige"... (Så må I selv tænke jer til antonymet af dette, for min egen udgave vil helt sikkert sikre en omgående og evig EG udelukkelse!) :mrgreen:

 

Don't go there!!!!

 

End ikke diverse forsøgte forklaringer om en dårlig dag som følge bl.a. af en kronisk, psykisk lidelse, eller lovning om en ekstra gratis halv time på husets regning en anden dag, kan få mig til nogensinde at indfinde mig der igen - NEVER AGAIN!!! :???:

 

 

Vh. Sidespringeren

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Jamen kære Springer - meddelte du ikke for kort tid siden at du var sprunget ud af købe universet og ind i den faste havn ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Aarhuselsker:

 

Skrev jo også selv, at jeg "faldt i gryden igen", ikke sandt??? :oops:

 

Faktisk anden gang, det er sket, siden min erklærede afholdenhed... Sidst var det en gang thai oliekropsmassage, der pludselig udviklede sig til noget meget frækkere.... Og nu truer dejlige Line med, at hun snart arrangerer GB på Valhalla.... Så ER det fan'me osse svært at lade være, nå!!!! Man er jo kun et menneske, ikke? (Et af de mennesker med et vedhæng, der ind imellem synes at leve sit eget liv, foruden at prøve på at dominere mit...)

 

Vh. Sidespringeren

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Sidespringeren

 

Surt show ....eller rettere ingen show :(

 

Jeg kan oplyse, at pigen er anmeldt mange gange herinde, og ikke for noget godt.

Det er desværre en af de piger, som startede ud med at yde en god service, for siden at "miste lysten". Det er mange år siden, hun var pengene værd!

 

Sorry mate!

 

 

Redigeret af chatname

Del dette indlæg


Link til indlæg

hej,

havde du søgt på hende inde havde du fundet ud af, at hun er mega dårlige, og skifter navn steder jævnligt...

en skam du spildt dine penge, hun er virkelige en dårlige luder

prøvemanden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan fuldt tilslutte mig ovenstående og så tilføje, at jeg har oplevet hende som direkte uforskammet, Så jeg gik med uforrettet sag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...