Hop til indhold

Recommended Posts

Hej folkens,

 

Vil starte med at sige dette ikke er en anmeldelse, men en fortælling om en vidunderlig oplevelse jeg har haft.

Har aldrig prøvet en dansk glædespige før, af den simple grund at jeg ville være bange for at få lidt følelser, det har været til debat før om det kan lade sig gøre at få følelser for en glædespige.

 

Turen går som sagt til "Randers" eller rettere et godt stykke udenfor i en lille Hytte hvor den søde og efterhånden ret omtalte Daniella holder til, har igennem længere tid fulgt med i folks anmeldelser om den søde pige, men som sagt har jeg simpelthen ikke haft mod til at prøve en Dansk pige. Fanden tog dog alligevel ved mig Tirsdag aften og jeg ringede op.. Viste ikke helt hvad jeg skulle sige og går ud fra Daniella har tænkt sikke en klaphat, da jeg så endelig fik spurgte om det ville være muligt at besøge hende fandt jeg så ud af hun var godt booket op.. herre øv! nu havde jeg endelig fundet mod til at ringe.. efter lidt snakken og kiggen i kalenderen sagde hun så hvis jeg kunne havde hun en tid kl. 01.00, tænkte ikke så meget over det og sagde det er en aftale :). Tiden var lang.. rigtig lang! Jeg var helt restløs vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre ved mig selv, men faldt dog endelig til ro med en film.. var en satans lang kørertur derop.. men der var ingen biler så speederen blev trykket længere ned end normalt hvilket resulterede i jeg var der godt en halv time før aftalt.. skrev en besked til hende da jeg havde ventet 10 min at jeg ventede udenfor i bilen, fik en hurtig reply at hun ville skrive når hun var klar. godt 5 minutter i 01.00 fik jeg en besked at jeg bare kunne komme nu... steg ud af bilen mit hjerte bankede havde kun læst godt om Danielle.. hvad nu hvis jeg blev skuffet? var kørt utroligt langt nok det længste jeg har kørt for en pige før, og så en hverdagsaften. Jeg kom om til en åben dør, og der stod hun.. var som om en kæmpe sten blev løftet fra mit bryst, alt hvad jeg havde læst stod lige foran mig hold nu op en skønhed, kom indefor og hun gav pænt hånd og spurgte om jeg ikke syntes kl. 01.00 var lidt sent? og kunne næsten kun nikke var tømt for ord, det eneste jeg tænkte på var skal jeg være sammen med hende?? PUHH præstationsangsten bredte sig med 200 km i timen, hun viste mig op af en lille trappe hvor hun gik første, var et syn for guderne at se hende gå op af trappen i hendes tætsiddende kjole, her fulgte hun mig ind i et flot dekoreret soveværelse. Hun pegede på en stol hvor jeg kunne ligge mit tøj mens hun lagde sig godt til rette på sengen, jeg lagde mig tæt ind til hende og vi lå og snakkede lidt. Fortalte at jeg havde læst mange gode anmeldelser om hende her på eroguide, hvilket havde gjort at jeg havde ringet, må sige hendes svar gav lidt af et indtryk.

En god anmeldelse er ikke altid god, det ligger en del pres på pigen, da folk som kommer forventer det samme som det de havde læst. Men der skal jo 2 til at have en god stund, og kemien skal være der. Og så var den der igen, havde 1000 ting jeg ville sige, men kunne knap nok få et ord ud :), selve agten bliver mellem mig og hende, kan kun sige efter en halv time lå jeg bare og kiggede ud i luften og tænkte, jeg er verdens heldigste mand. Efter et dejligt bad blev der kysset farvel(forhåbentligt på gensyn!) og så satte jeg ind i bilen og tullede hjem af. Kan knap nok huske hvordan jeg kom hjem og har vel dagdrømt det meste af dagen.

 

Mange har beskrevet hvordan hun ser ud, jeg vil beskrive den pige jeg mødte.

 

Engageret, betænksom og varm.

 

Gentagelses faktor? 100%, hvis hun da vil se mig igen :)

 

Eneste minus ved stedet var at der vel var 35 grader i soveværelset og sort af myg på toilettet.

Redigeret af TheCaptain

Del dette indlæg


Link til indlæg

Skøn fortælling fra en dejlig nat.

Daniella er ikke den mest fornuftige, G.F.E. pige at besøge, hvis man er lidt nervøs for at blive forelsket.

Da Daniella var på Escort ved mig sidste år, tænkte jeg," sikke en service, troede kun det var muligt med piger der var 7 til 10 år ældre, vil kun se Danske piger fremover".

Har dog set lidt Thai piger siden, men Danske piger er noget helt unik, og så ved de hvad god service er.

Men jeg er glad for dit første besøg, ved en dansk G.F.E. pige var en succesfuld oplevelse.

M.V.H MANICA

Del dette indlæg


Link til indlæg

Daniella er uden tvivl den bedste GFE oplevelse jeg har haft, hænger nok sammen med den måde hun er helt nede på jorden på :)

 

Lang tid siden vi har fået en rigtig Manica anmeldelse, savner disse! hammer god inspiration! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...