Hop til indhold
Ector

Ector Udfordret af Fantastiske Lady Cherie

Recommended Posts

Som nogle af jer ved, har Ector gennem nogle år tilhørt Lady Cherie, og haft mange fantastiske oplevelser med en Domina som er både Smuk forstående og medlevende i alle vores seancer.

 

Lady Cherie havde udfordret slaven, nu skulle det være, Ladyen ville sætte nåle i slavens bryster.

 

Ector havde glædet sig meget til at møde slavens skønne smukke og altid vel oplagte Domina, Lady Cherie. Havde aftalt med ladyen at det skulle være hos Haderuppigerne ,hvor Ladyen havde en vagt.

 

Slaven stod uden for døren, naturligvis iført halsbånd med hundetegn, ringede på og Ladyen lukkede op. Det slog helt benene væk under slaven, der stod Ladyen smuk fræk klædt i lak, og straks faldt slaven på knæ og kyssede Ladyens støvler.

 

Slaven blev trukket inden for og fik besked på at smide alt tøjet, Ladyen gik, men kom hurtig tilbage sammen med min gode ven(altså Ladyens lille hvide firebenede) Ector blev godt modtaget af Ladyens lille hvide og derefter skulle Ector i bad som man jo Altid skal når man er på besøg hos Lady Cherie. Som slave er det jo helt naturligt at det er et koldt bad da der naturligvis ikke er nogen grund til at bruge varmt vand på en slave, som den fantastiske smukke skønne Lady Cherie siger.

 

Ector var færdig med badet og Ladyen kom og gav slaven en ordentlig kindklasker, Ladyen var sur over at slaven havde lavet kysse mærker på Ladyens støvler, så slaven skulle naturligvis pusse Ladyens støvler helt blanke.

 

Slaven lå på ryggen og Ladyen lukkede  op for Ladyens gyldne dråber, Ector skulle naturligvis drikke det hele, Ector ELSKER det, og derefter skulle Ladyen naturligvis slikke helt ren. Ector fik besked på at spile pik men måtte IKKE komme.

 

Ladyen gav slaven ordre på at ligge på alle fire med røven i været og Ladyen gik i gang med at farve slavens røv og ryg. Ladyen brugt forskellige slagredskaber på slaven og det er naturligvis altid ladyen der bestemmer hvor meget slaven skal straffes, denne gang kan jeg sige at der var mærker og slaven kunne mærke røvballerne fler dage efter. Dejlig fornemmelse at kunne føle ladyens straf efter besøget.

 

Ector blev bundet stramt og lænket til sofaen.  Ladyen havde en anden gæst og slaven skulle ligge stille.

 

Gæsten var gået og slaven blev sat fast på korsetsiddende på en kappselstol, AV AV hvor gjorde det nas at sidde der lige efter at Ladyen havde pisken slavens baller. Ladyen tog trusserne af og stoppede dem i slavens mund og slaven fik besked på at sidde stille. Skøndt at kunne dufte Ladyens dejlige dufte.

 

Der gik lang tid i slavens verdenog er sikker på at Ladyen havde en anden gæst igen, Så kom Ladyen. Ladyen var klædt so sygeplejerske.(holdt kæft hvor ser Ladyen dejlig fræk ud)UFF UFF    Nu blev slaven klar over hvad der skulle ske. Ladyen stod med en kasse fyldt med kanyler. Ector skulle vælge farve, orange og blå. Altså fik slaven en pircet venstre brystvorte med blå og højre med orange.

 

Havde efterfølgende en skøn snak med Ladyen og det er allerede bestemt at næste gang skal slaven stikkes endnu mere.

 

Igen en dejlig skøn date med min skønne dejlige Domina.

 

Så var der oprydning og Ladyen bil skulle pakkes.

 

Ector

 

Ejet af Lady Cherie

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...