Hop til indhold
TheCaptain

Christina Århus

Recommended Posts

Hej Alle!

 

Havde i aften en aftale med Christina fra Århus.

 

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=20399

 

Hun skrev faktisk til mig, havde skrevet til hende sidst hun var i Århus det var dog ikke blevet til noget, syntes hele hendes koncept lyder totalt i orden og piger på billederne ser også utrolig sød ud :)

 

Men som sagt hun skrev til mig at hun var i Århus om vi skulle lave den aftale, havde faktisk overhovedet ikke overvejet en glædespige denne weekend, men når hun nu spurgte så sødt kunne jeg slet ikke dy mig!

 

fik lavet en aftale kl. 21,30, tiden nærmede sig og jeg fik mig gjort klar.. hoppede i bilen og så var jeg på vej mod Århus, da jeg endelig fandt hotellet skrev jeg til hende.

 

Ingen respons.. ringede.. ingen respons.. når ja okay.. gik tilbage til min bil og sat mig ind og ventede efter en halv time ringende jeg igen til hende stadig ikke noget svar.. ventede så en halv time mere nu var kl. 22.30 ringede igen.. stadig intet svar..

 

nu sidder jeg hjemme igen efter den 100 km kørertur godt irriteret.. 

 

1) havde slet ikke tænkt på et glædespige besøg.

2) blev brandt af...

 

syntes hendes profil lyder for godt til at være sandt, men havde læst en anmeldelse herind som bekræftede at hun eksisterede! 

 

syntes bare det er utroligt dårlig stil at hun kontakter mig? og så holder hun ikke ord..

 

hvis nogle har erfaringer med hendes må i godt dele .)

 

ved ikke om den skulle have lagt under "falsk markedsføring", men idet at der er mindst 1 anden anmeldelse kan jeg ikke tillade mig og kalde den falsk..

 

 

The Captain over and out!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Claesen

Træls oplevelse du har været ude for der :-( alene det at hun uopfordret kontakter dig syns jeg er så dårlig stil hun aner jo ikke om det kun er dig der bruger den tlf. At hun så ydermere vælger at pisse på jeres aftale og brænde dig af gør bare det hele totalt uacceptabelt, man kan da håbe at hun kommer med en fornuftigt go undskyldning.

Tror slet ikke jeg ville lave en aftale med en der kontakter mig uopfordret, ved godt du har haft kontaktet hende men når den dag du har kontaktet hende er til ende så bør hun ikke kontakte dig igen, ville dælme blive sur

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hæhæ havde ellers besluttet at dette skulle forblive min hemlighed….

 

Har haft den samme oplevelse - gange 3 med hende (Hvor er jeg naiv) Kommer også 40 kilometer væk fra Århus, og er faktisk mest irriteret over at jeg har kørt den lange vej forgæves 3 gange på 2 dage.

Først lavede jeg en aftale med Christina at jeg skulle besøge hende på Hotel i Viby. Fik også svar på vej i bilen, faktisk op til 15 minutter før vi skulle mødes. Da jeg holdte udenfor fik jeg ingen svar. Skrev løbende til hende i løbet af dagen. Om aftenen fik jeg besked om at hun måtte flytte Hotel til det nordlige Århus. Lavede en aftale om at vi skulle prøve igen dagen efter kl. 14. Skrev med hende flere gange op kl. 14. Da jeg igen holdte der kl. 14 var der ingen svar. Et par timer senere fik jeg en SMS med at hun ikke troede jeg ville komme så tidligt… Hmmm mon det var mig der havde skrevet noget sludder, så jeg aftalte en skarp tid kl. 22.00 samme aften. Igen ingen svar, og selvom jeg forinden havde snakket med hende. Holdte der en halv time. Skrev til hende dagen efter, og fik besked om at hun var faldet i søvn. Kunne ellers først møde hende kl. 22.00 da hun havde en kunde der kun kunne komme kl. 21…… SÅ ALDRIG MERE CHRISTINA

 

Helot

Del dette indlæg


Link til indlæg

Haha Helot :D

 

sjovt nok fik jeg en SMS fra hende her til morgen at hun var meget ked af det, men hun var faldet i søvn.

 

Kæft en joke..

 

Kunne være fedt hvis der var en herinde der kunne bekræfte om hun faktisk eksistere, så vi kan finde ud af om hun skal flyttes over til advarsel falsk markedsføring.

 

Redigeret af TheCaptain

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest thomasonly64

Hun findes og jeg havde ikke de store problemer med min aftale. Jeg blev forsinket da jeg ikke kunne finde adressen, men det tog hun meget pænt. Da jeg kom ud, stod der en mand ud for køkkenets restaurant i en hvid skjorte og kiggede en del på sin mobil. Måske den næste kunde hvis planer jeg var skyld i blev forsinket? Hun er dog ikke nær så køn som på billederne og jeg ville skyde hende til 30-35, men det af hende i tanktop er nok hende.

 

Jeg hørte hende sige noget i telefonen, hvor jeg fik den indskydelse at hun i virkeligheden er tysk. Ved dog ikke hvad det var der gav mig den tanke, så det kan være forkert.

 

Der var ikke mange grænser og ift. den slags services hun tilbyder er hun nok blandt de flottere. Der er mange kønnere piger derude, men så tilbyder de ikke de avancerede ting som hun gør.

Redigeret af thomasonly64

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej TheCaptain

Der gik lidt en trold i mig her i aften. Tog motorcyklen og kørte på Viby Torv - Den skulle alligevel luftes. Da jeg landede i Viby skrev jeg til Christina om hun havde tid. Det havde hun. Fik hurtig hendes hotel værelse og 10 minutter efter stod jeg og kyssede hende på værelset. Hun beklagede meget at hun havde brændt mig af og jeg fik lidt ekstra service.

Er ikke sikker på thomasonly64 snakker om den samme - set i lyste af at hun bor enten på Viby Torv eller La Tour på Randersvej. Men det kan jo være han kommer langt der fra. Er også i tvivl om de 25 år, men da jeg lå helt tæt med hende, tænkte jeg 25-30 og det er jo ikke helt i skoven.

Hun fortalte, efter vi havde haft den fedeste sex, at hun flyver til Danmark - så hun er lidt træt efter rejsen. Har nogle venner i Landet som hun også besøger når hun er er her. Hun indrømmer at hun er lidt en klovn med de sms'er m.v. og er faldet i søvn nogle gange, mens hun blot ligger og venter..... Skulle forresten videre på ferie på Kreta....

Hun er ikke sådan super lækker, men okay. Hun har nogle lækker store tunge D skåls bryster. Tror det er hendes - hvis man er til gode babser. Hun har en stor tattoo  nederst på ryggen.

Hendes franske er super lækker - og jeg fik selv en finger i røven. Fik lov til det samme - både men et par fingre. men også sjoveren kom helt i bund. Noget hun kan lide.

Sluttede i munden på hende...

Alt i alt en super oplevelse, selvom der var langt i mål. Skal helt sikkert møde hende igen. 

 

Helot

Redigeret af Helot

Del dette indlæg


Link til indlæg

hvis det ikke er hendes bryster hvem skulle de så tilhøre :-P  :-P  :-P  :-P

Redigeret af knallert

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt du havde en god oplevelse, jeg valgt også at give hende en chance mere her til aften! efter at have skrevet frem og tilbage i løbet af dagen hvor hun undskyldt mange gange for aftenen forinden.

 

så aftalte da en tid til kl. 21.00 hvor hun ville gøre det godt igen ;)

 

da tidspunktet nærmede sig skrev hun om vi kunne flytte det til 21.30.. i orden så! klokken blev 21.30.. og kunne ikke få fat på hende hverken opkald eller sms... kl 21.50 skrev jeg at jeg ville kører hjem igen kl. 22.00 hvis hun ikke svarede..

 

kl. 21.57 får jeg så en besked at hun lige skal bruge et par min.. fint nok så.. 23.00 kørte jeg hjem... og sidder igen godt muggen!

 

 

 

så ud fra erfaring tror jeg IKKE man kan booke tid med Christina, tror man skal være KLAR når man tager kontakt til hende... og så er det knald eller fald om hun har tid..

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest thomasonly64

Det var på La Tour på Randersvej, så det er den samme. Og man kan umuligt være i tvivl om at der er silikone i de bryster. Så har du ikke haft ret godt fat ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...