Hop til indhold

Recommended Posts

Så vil jeg skrive min første anmeldelse på dette forum, jeg er ny herinde, og modtager gerne kritik.
D. 16 april var jeg en smut i Randers, og da min aften aftale blev aflyst måtte jeg finde på noget andet at lave. Da faldt jeg over følgende artikel:
http://side6.dk/resultatside/?q=5980

Jeg ringer til tlf. nummeret som kun er en telefonsvarer, jeg foretrækker at bestille tid inden, men lige netop denne dag var passiongirls lukket så jeg valgte at forsøge at svinge forbi her. Fulgte anvisningerne og fandt uden de større problemer stedet. Det ligger lige overfor 2 stamværtshuse, jeg kom dog ret sent så det var ikke et større problem.

Kommer op til døren, her viser det sig at der både er piger og transseksuelle, det viser sig ved at der er to dørklokker, jeg kom for pigens skyld så ringede på knappen hvor der stod "piger" på. Der bliver lukket op af pigen selv, det er (Var) tydeligvis pigen på billederne som lukker op, dog ser hun en smule større ud i virkeligheden, det gør mig ikke så meget da jeg egentlig godt kan lide en god bagdel, så fint nok tænker jeg. 

Pigen er mørkløden, i ganske normalt udseende tøj jeans og top, dog med nedringet kavalergang. Hun bærer sådan en "hindu"-prik (siger jeg i mangel af bedre forståelse for hvad dette hedder). Prøver at starte en samtale med pigen, men det viser sig at hun hverken taler dansk, engelsk eller tysk. Bliver spurgt (så vidt jeg forstår) om jeg taler spansk, erh nej det gør jeg desværre ikke, men jeg bliver præsenteret for menu kortet. Det er et stykke håndskrevet papir, med pletter på som hun havde haft foldet sammen i sin bukselomme. Priserne er fra Dansk 600 og så op efter. Jeg vælger dansk-fransk for 800 kroner. Straks efter smider hun alt tøjet, og de store bryster hopper så flot ud af brysteholderen at jeg er lige ved at springe lige der. 

Det næste der sker er jeg ikke helt sikker på hvad jeg synes om. Hun sætter sig på senge kanten med spredte ben og renser fissen med en vådserviet, på den ene side er det vel fedt nok at hygiejnen er i orden, men det er ikke noget som jeg som sådan har vildt meget lyst til at se på. (Kan være det blot er mig som er en smule underlig her).

Hun finder et kondom frem, pakker det ud og holder det mellem læberne, og ruller det på med tungen, efter en smule sutten, rider hun mig, bevæger underlivet ganske udmærket, dog med lidt for meget "porno-stønnen", men ellers ganske fin ridetur efterfulgt af fransk hvor hun selv placerede mine hænder bag hendes hoved for at føre hendes bevægelser (Rimelig frækt synes jeg selv). 

Stedet var en lille to værelses lejlighed hvor man kommer ind i en entre, der er to døre, en med piger og en med trans (Gætter jeg på), akten foregår i en dobbelt seng i et relativt lille værelse, vinduet var i dette tilfælde åbent og man kunne høre trafikken ude på gaden (ikke skide fedt, men kommunikationen var der jo ikke, og ville ikke bare lukke det)

pigens udseende 7/10 (Billederne er taget fra gode vinkler eller for 4-5 kg siden, brysterne ser ud som på billederne)
stedet 4/10 (Det var ikke specielt fedt med det åbne vindue og relativt snuskede lokaler, umiddelbart ingen mulighed for bad, eller vaskning hverken før eller efter, dog ikke sikker pga. kommunikations bristen)

Overall en ok oplevelse, men lav gentagelsesrisiko pga. de ringe lokaler og manglen på tidsbestilling, foretrækker ikke at have risiko for at løbe ind i andre inden/under disse besøg.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Gad vide om det er en ny der er kommet deroppe. Jeg synes i hvert fald billedet ser ud til at være ændret.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Om det er Renate Lemos:

 

http://www.acompanhantesluxoms.com.br/renata-lemos/

 

Aisla:

 

http://www.luxuriagyn.com/acompanhante-de-goiania/?morena=aisla&n=166

 

eller hvad hun nu hedder du har mødt er nok tvivlsomt, men der hvor hun under alle omstændigheder kommer fra er de nok ikke vant til rindende vand og brusebad, så det med en vådserviet er nok over standarden de steder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...