Hop til indhold
Lauritz

On-line Kontaktbureauer

Recommended Posts

Der er seriøse bureauer og dem der bare skal snyde folk på nettet.

Scor. dk, Dating. dk er ok, men det kunne være rart at få lavet en positiv og negativliste.

 

X-dates.dk er for mig at se et stort selvgenererende svindelnummer. Har man kigget på en profil, får man straks et brev fra profilen, selv om der ikke sidder nogen i den anden ende, så ved at have programmeret sited, får de det til at se ud som om der er stor aktivitet. Mange af profilerne er tommehylstre, som viser profilbilleder, der sandsynligvis er stjålet på nettet og sat ind. Et hav af kvinderne viser mere end de ville gøre, hvis de var der i virkeligheden, ikke engang på scor, vises så afslørende billeder med fuld ansigt.

Profilernes indhold er sandsynligvis også genereret af sited.

Derudover er der meget dårlige faciliteter.

 

Så hold fingrene væk fra det.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Escort testeren

80% Af de nye dating sider er skam, da de ikke kan trække brugere fra de allerede eksistrende sider der findes, da det er en super svær bruger overflade at fange, og brugerene vælger de det kender og det der har eksisteret længst, sider som Scor.dk  Dating.dk. hvilket der absolut ikke er nogen tvivl om er de to største dating sites i dk og samtidigt nok de bedste af slagsen.

 

Alle de skam sider du ser, dør inden for 2-5 år. da de ikke kan trække brugere til, nu har jeg selv kodet og udviklet dynamiske websites i mange år, så jeg har set det gang på gang desvære.

 

Generelt bryder jeg mig ikke om scor.dk da vi har oplevet at de har solgt billeder fra en lukket fest til Se & Hør og andre medier der er online, vi trak dem så også i retten og endte i et forlig hvor de kom til at punge godt og grundigt ud for at bryde deres EGNE regler iht. diskretion osv. Men som jeg skrev tidlere er der ikke andre alternativer der har brugere på deres sider som ikke er opfundet af det enkelte website.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...