Hop til indhold

Recommended Posts

Hej,

 

Jeg har nu i et godt stykke tid gået og overvejet at aflægge et besøg hos en escortpige for at opleve hvordan det er. Jeg har søgt og bladret igennem mange profiler, men det er ret svært at vide hvad der er godt og hvad der er skidt i et pænt stort antal annoncer, når man nu ikke har noget erfaring med det.

 

Derfor vil jeg høre om der er nogen af jer som kan være behjælpelige i at gøre en som mig klogere på et muligt valg?

 

Lidt om hvad jeg søger/ønsker:

 

En pæn pige som er nem at snakke med (nok over i noget GFE), slank til normal bygning, et okay sæt bryster og det skal være privat og diskret.

 

Venlig hilsen

 

Mic

Del dette indlæg


Link til indlæg

En dansk pige er nok nemmest at snakke med - især første gang er det nemmere at få forklaret hvordan og hvorledes det hele skal foregå og du kan også bedre kommunikere dine ønsker til en danske pige - senere, når du er mere kendt med gamet kan du forsøge med en udenlandsk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Okay, min fejl. Det var også massagepige, jeg mente. Tænker også at det skal være dansk først.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg vil også anbefale dig en dansk pige til at begynde med. Det er så meget lettere at tale om dine ønsker, når I kan samme sprog.

Min første gang, som købesex kunde, var med en thai, som ikke var særlig god til dansk, så det blev en rodet omgang.

 

Lol.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Bedste råd - læs nogle anmeldelser og vurder om andres oplevelse var noget for dig. Hvis du tænker "kæft det er da lige mig". så gøres følgende

 

1) Læs pigens annonce (Læs hvad hun skriver (alt), der er ikke nok at se billeder)

2) Henvises der til hjemmeside, så skal den også besøges og..... husk det nu: Læs hvad hun skriver.

3) Lav en vurdering af om det du ønsker rent faktisk kan leveres af pigen.

4) Ring i første omgang til klinikkens tlf.svarer hvis en sådan haves. Altid rart lige at få alle info med. Er det pigen selv er det ofte rart lige at checke stemmen

5) Forbered hvad du vil sige, herunder også om du ønsker ½ eller en hele time. Drop det med cocktails, da du reelt ikke aner om du køber 7 min eller 15 min.

 

6) Ring og stil relevante spørgsmål som ikke fremgår af annoncen. Hvis dybe kys forventes, skal du nok dels spørge ind til det, og dels gå ud fra, at det sjældent kan besvares 100% da den slags jo også afhænger af mundhygiejne, passende kemi m.v. Undlad at spørge ind til sex uden, hvis det klart fremgår af annoncen, at dette ikke tilbydes. Der er ingen grund til at skyde sig selv i foden, og måske blive afvist allerede i telefonen Ønsker du bad inden, så spørg ind til om du så skal komme før tiden, så pigen ikke skal sidde og vente. Spørg for en sikkerheds skyld også om det er gratis og ikke tæller med i tiden.

 

7) Lav aftalen og afstem med klinikken  hvad de gør hvis de må aflyse. Ligger aftalen lidt ude i tiden, kan det jo være praktisk at modtage besked herom (måske). Aftal ligeledes om du eventuelt skal bekræfte aftalen samme dag hvis du skal forvente at din tidsbestilling overholdes. Og husk du skal også selv melde ud i god tid, hvis du alligevel ikke kan holde aftalen, eller får kolde fødder

 

Herefter gælder det bare om at gå og glæde sig lidt, se frem til den store dag og nyde de frække drømme man sikkert får på baggrund af ens beslutning. Man kan desværre sjældent nå alt det man har nydt i sine drømme på et besøg, så sæt forventningerne realistisk.

 

På dagen tager man typisk et bad, såfremt det kan lade sig gøre, ellers benytter man sig af deres badefaciliteter, som beskrevet ovenfor. Det skader ikke at tage pænt tøj på. Der jo forhåbentlig tale om en stor oplevelse for dig og det skader ikke at gøre et godt indtryk. Du er sikkert skide nervøs første gang - Det er helt naturligt. Du håber sikkert også at ingen ser du går ind på klinikken osv.  Hvis du har det således, så parker bilen et stykke derfra, og vælg så bare gå der ind som det mest naturlige, uden at rende og glo efter andre folk. Du skal ikke være bange for at møde andre mænd, Stort set alle klinikker gør en dyd ud af at dette ikke må ske.

 

Du skal ikke blive overrasket, hvis du ved ankomst bliver henvist til et venteværelse eller et hyggerum. Det er ganske naturligt, og der går ofte nogle minutter inden du enten bliver vist ind i hyggerummet eller at pigen kommer ind til dig. Konceptet er typisk, at efter man har hilst høfligt på hinanden, så er der lidt gratis tid til dels at afstemme forventninger og betale pigen. Pigen kan i sjældne tilfælde afvise kunden og du har samme mulighed, hvis du kan mærke at det her går bare ikke (husk specielt den sidste del, så du ikke efterfølgende sidder og ærgre dig gul og grøn over at du ikke havde modet) Er du lidt i tvivl så udlad at sige noget i stil med "Kan du ikke lige dreje rundt så jeg rigtigt kan se dig" Træf din afgørelse på dine mavefornemmelser og ikke pikkens (Den vil jo typisk sige ja til hvad som helst"

 

Pigen smutter typisk et kort øjeblik med pengene. Du kan benytte den lille pause til at klæde dig af og ligge dig lidt smålækkert tilrette på sengen. Undlad at tænke på om din pik er for stor eller lille - de har set alle størrelser og de nyder også at servicere forskellige størrelser Når pigen kommer ind tæller tiden de fleste steder. Hyg dig herefter med pigen. Typisk bankes der på døren når tiden er ved at udløbe. Den del kan være noget af et turnoff for mange, så det er fint at disponere tiden, således at man er i tale, hyggenusse-mode når det sker.

 

Opfør dig som en ægte Gentlemen, gå forsigtigt frem, da du jo ikke kender pigens grænser 100%. Det er ligeledes et fint hygiejnisk træk at få vasket hænderne inden man går i gang. Det kan med fordel gøres, som det første når man møder ind.  Specielt omkring hænderne, er det særdeles klogt lige og spørge om lov hvis man har lyst til at bruge dem i skeden. Har man ikke aftalt noget omkring analt, så skal man i udgangspunktet tænke, at det gælder alt også et lille tryk med den nysgerrige tommeltot, tunge eller lignende. Det betyder selvfølgelig ikke, at det er helt udelukket, men igen spørg hvis du har den slags lyster. Hellere spørge pænt engang for meget end at få en lussing. tænder man på lussinger findes der bedre løsninger, hvor man så heller ikke bliver smidt ud straks derefter

 

Lad være med at styrte ud af døren efter champagne-bruset, Giv i det mindste pigen lidt feed back på din oplevelse. Pigerne vil selvfølgelig gerne vide om du var tilfreds osv. Var oplevelsen  gennemgående ringe, og du måske vælger at give kritik, så nævn kun det virkelige væsentlige. Der er ingen grund til at starte med, at du synes stedet havde nogle kedelige farver, og pigens trusser lignede din mormors. Giv kritik i roligt stemme leje. Kan dette ikke gøres så udlad at sige noget. Alt andet ødelægger mere end det gavner på begge parter. 

 

De fleste steder følger pigen dig ud, og du kan såmænd risikere at få et bette afskeds kys og et klask i numseriet. Der er jo således også godt som kunde at vide, at man er velkommen en anden gang.

 

Ok det blev måske lidt langt, men når man tænker over det skrevne, så er der jo ikke tale om raket videnskab, så mon ikke du nu skulle være klædt på til dit første besøg.

 

Så er der vel ikke andet at sige "End vi glæder os til at høre hvordan det så gik".

 

 

 

 

Redigeret af Bluejacket

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg synes der er virkeligt mange dejlige pigere derude - personligt har min bedste oplevelse nok været med Nanna fra Nylandsvej i rødovre -  hold da fast en dejlig GFE - den sødeste lækreste pige der duftede så dejligt over det hele....WOW go for her !!!!

min lille "reklame" forudsætter dog at man er til de helt slanke piger (og unge) - det er er med mange af de unge er bare at de også er lidt uerfarne i at give god service - men de kan nanna!!! for pokker da!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...