Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har for nyligt været i Bangkok en tid, og så skulle vejen selvfølgelig lægges forbi nogle massageklinikker. Jeg er ikke så meget til beerbars og a go go's, men foretrækker konceptet på en massageklinik, hvor man kommer ind fra gaden og vælger en pige enten i en fishbowl-type sitution, eller ud fra billeder i en bog. Man betaler en fast pris ud fra den tid man vil være sammen med pigen, som typisk er 400 thb for 1 time oliemassage + en pris for full service, hvorefter prisen ligger i mellem 1800 - 2200 thb på steder med moderate priser. Alt afregnes inden man går i gang, så ingen yderligere forhandlinger er nødvendige. Jeg giver dog typisk drikkepenge direkte til pigen efterfølgende, hvis jeg synes services har været god.
 
Efter man har udvalgt sin pige går man ind på et værelse indrettet med seng og brusekabine, og en meget tiltrængt aircondition. Du får tilbudt en drink og et askebæger, jeg vælger som regel en vand, som er inkluderet i prisen, og jeg afslår askebægeret, da jeg ikke ryger, hvorefter de fleste piger ånder lettet op. Nok fordi værelset typisk er ca. 10 m2. Her er lidt billeder af indretningen taget med min telefon.

 

          post-13226-0-48935800-1396088127.jpg    post-13226-0-91077000-1396088709.jpg    post-13226-0-84556300-1396087922.jpg

 

Pigen undskylder sig og går ud og henter sin boks med olier osv. Når hun vender tilbage, klæder man sig af, hopper i brusekabinen hvor man står med let spredte ben, og så bliver man ellers sæbet ind og skyllet af, får besked på at vende sig, så ryggen og bagdøren kan få en tur, så får man et skud mundskyl, hvorefter man gør sig klar på sengen mens pigen tager bad.
Derefter kommer en længere eller kortere massage, som ender med man ligger på ryggen og derfra går i gang med sexen. Det kan være meget forskelligt hvad det inkluderer, men altid fransk og dansk. De fleste piger kysser også, giver superfransk, og nogle er med på græsk, men det er ikke altid jeg spørger, da det ikke er det jeg er mest til. Nogle er også med på en megafransk afslutning, som jeg til gengæld er meget til.

 
Jeg kan godt lide at starte med at gå på Tulip Massage, som også er anmeldt her før. Det er ikke de reneste lokaler, eller de kønneste piger man finder der, men de er tilgengæld de mest frække, jeg har oplevet på massage steder. På Tulip er det også lidt billigere end andre steder. Jeg gav 1800 thb for 1 time, og blev vist ind i lille aflukke hvor pigerne sad på en sofa. Denne situation skal man lige vende sig til synes jeg, og det er nemt at blive lidt nervøs. Men man kan altid bede mamasan om at anbefale én. Jeg fik dog valgt en pige, som viste sig hedde Ning. Vi gik ned på værelset, og kom ind i badet. På Tulip gider de dog ikke engang at lade som om det er massagen det handler om, så efter Ning havde vasket mig,  gik hun på knæ i brusekabinen, og begyndte et blowjob. Efter et stykke tid med dette bad jeg om at rykke ind til sengen. Jeg tørrede mig af, i mens hun vaskede sig, og jeg lagde mig ned og kiggede lidt i det store spejl der sidder på væggen ved siden af sengen. Ning kom til sengen og fortsatte sit blowjob. Jeg er en stor fan af sorte kys, specielt til mig, så da hun gik i gang med at slikke min pung gjorde tegn til at hun godt måtte gå lidt længere syd på, ved at bøje benene let, hvorefter hun satte begge hænder på mine baglår og skubbede mine ben ned mod min mave. Jeg så hende samle spyt på sin tunge, og så dykkede hun ellers ned og slyngede salaten! Jeg onanerede mens hun gik til den, og da hun kunne høre jeg var ved at komme, satte hun hurtigt hovedet op og tog det hele i ansigtet og munden. Anything goes på Tulip, og thailandsferien var officielt skudt i gang. Vi tog efterfølgende bad, jeg gav hende drikkepenge, og jeg var tilbage i Bangkoks hede. Det er ikke det mest sofistikerede sted, men det er frækt og beskidt på den gode måde, og så er det meget effektivt til at fjerne opsparet liderlighed.
 
Generelt kan jeg bedst lide at komme i de klinikker, som ligger i Sukhumvit soi 24/1, soi 26 og soi 33. Det er klinikker mest henvendt til japanere og muligvis koreanere, men europæere er også velkomne. Man skal dog tage sig i agt for priserne. Nogle steder er de urimeligt høje i forhold til resten af markedet. Stederne er flottere indrettet end Tulip, og pigerne er som regel unge, slanke og flotte. Det er dog ikke her man skal gå hvis man vil have en lille mørklødet nordthailandsk pige, da det ikke lige er det der falder i japanernes smag. Jeg kan dog godt affinde mig med deres præferencer, og har mødt mange virkelig smukke og søde piger på disse steder.
 
Jeg kan bl.a. godt lide Love Teen Massage i soi 24/1, som er en lille kort gade proppet med massage steder. Massage stederne har som regel også en eller flere ladyboys, men det er min erfaring at man skal spørge efter dem. Jeg spurgte i Love Teen Massage og fik en timepris på 4000 tbh, hvilket de kunne se på min åbne mund og opspilede øjne, at jeg syntes var for dyrt, så prisen røg hurtigt ned på 3000. Jeg var dog for nærig i situationen og takkede nej, hvilket jeg senere fortrød. Jeg har aldrig forstået hvorfor priserne på transseksuelle ligger så langt over gennemsnittet, og jeg valgte i stedet en pige. Det er den samme rutine, man bliver vasket godt og grundigt, hvilket er nødvendigt, og meget dejligt, når man har gået rundt i varmen. Jeg fik en behagelig massage, men sexen var bedre. Mange er ikke specielt uddannede i massage, men er oplært på massagestederne, eller har lært af deres veninder, når man spørger. Man skulle efter sigende gå til Thonglor Spa & Massage, hvis man vil have en ordentlig massage, men samtidig have mulighed for afslutning. Jeg har dog aldrig prøvet det. Jeg foretrækker som regel at gå helt andre steder i byen når jeg skal have ordentlig massage, hvor der slet ikke er ekstra ydelser, men til gengæld gives god massage til ca. 20 kr i timen.
 
Soi 26 var et nyt område for mig. Det er en lidt større og længere gade, der ligger lige ved siden af soi 24/1. Snow White Massage ligger lige i begyndelsen af den, og her fandt jeg Gae, hvilket viste sig at være et godt valg,  da hun både var til græsk og tog afslutningen i munden. Det er lidt et gamble hvad pigen er med på, men jeg har dog sjældent skuffende oplevelser, og man bliver hurtigt afhængig af de små slanke og brune kroppe. Efter nogle dage bliver jeg også helt afhængig af selve ritualet ved at gå på massage klinik. Der er noget specielt ved udvælge en pige, blive badet, masseret og forkælet, og afslutningsvis have sex med hende. Samtidig hvis man er med på lidt sjov og ballade, er thaier rigtige hyggelige at bruge tid sammen med.
 
Går man lidt længere ned af soi 26 kommer man på højre side til en lille sidegade fyldt med flere massagklinikker. Igen er det henvendt til japanere og mange af deres hjemmesider er på japansk. Jeg prøvede først 101 Premier Massage, hvilket er et anbefalelsesværdigt sted, og jeg havde en god stund med Tik. Det var derfor også min plan at vende tilbage 101 igen, og prøve en ny pige. Men da jeg kom tilbage til soi 26 stoppede en meget smuk og lettere genert kvinde mig ud for Momoya Massage, så jeg blev hurtigt distraheret, og valgte at kigge ind for at se hvilke gaver der gemte sig der. Det var en ung mand der stod bag disken, som gav mig en bog at vælge ud fra. Jeg fandt det dog svært at vælge, og egentlig ledte jeg efter hende som stod udenfor, men de havde photoshoppet billederne så meget, at jeg ikke lige kunne genkende hende. Efter en tid med at bladre frem og tilbage, smilede den unge mand bag disken og udpegede hende for mig. Uden at gå i flere detaljer, fandt jeg hende vildt lækker og sød, og var nødt til at ringe senere samme dag for at booke hende til endnu en omgang.
 
Det er sjældent jeg vælger den samme pige to gange, selvom jeg er fristet til det, da der er så mange at vælge i mellem, og det altid er spændende at 'åbne en ny pakke'. Det skete dog også på mit andet besøg på Tulip Massage, at jeg var nødt til at vende tilbagetil anden omgang. Jeg kan godt enbefale at man ringer og booker Cherry (udtales nærmere Tjørli på Thai :smile:), hvis man skulle komme forbi Tulip. Sikke en omgang! Hun er med på det hele, og virker oprigtigt glad for at sluge alt hvad man kan give hende. Det er forhåbentlig ikke sidste gang jeg møder hende. Under vores pillow talk fik jeg også et lille indblik i hvad de japanske kunder kan finde på når de dukker op. Både underholdende og chokerende information. Det mest uskyldige jeg kan nævne er at mange medbringer flere vibratorer, så kan pigen frit vælge, og så går de igang med at tilfredstille hende.

 

De fleste massage steder åbner kl 10 og lukker ved midnat, men de fleste piger, og specielt dem der ser godt ud, dukker først op senere på dagen. Jeg synes man finder det bedste udvalg hvis man kan vente til efter kl 16. Man kan ikke bruge billederne på deres hjemmesider til så meget, da de som sagt kan være meget photoshoppede. Det virker bedre bare at dukke op og vælge en pige som falder i ens smag.

 

Det blev en længere fortælling. Jeg håber det kan bruges. Her er et par billeder af nogle af de søde thai piger jeg mødte på min tur: 

 

          post-13226-0-63858800-1396095226.jpg        post-13226-0-10580400-1396095318.jpg        post-13226-0-70750000-1396095363.jpg

Redigeret af Peter West

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Kan ikke åbne dine nok ellers udmærkede Photos  Hvordan skal jeg gøre ???? Jeg har klikket på dem , men intet sker

tak , hvis du kan hjælpe

 

Hmm jeg kan desværre ikke hjælpe. Jeg kan selv se dem, så jeg gik ud fra de også er synlige for andre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For pokker.

Superfin og informativ anmeldelse. Og velskrevet.

Venligst

Frenchlover1

 

Ja det er sgu da lige sådan en tur jeg trænger til.

Jeg må se at få pantsat de tomme flasker, og bestille en flybillet. :cool:

Tak for info.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja det er sgu da lige sådan en tur jeg trænger til.

Jeg må se at få pantsat de tomme flasker, og bestille en flybillet. :cool:

Tak for info.

 

 

Det kan godt anbefales.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hej

Tak for en god anmeldelse. sidder lige nu midt i det omtalte kvarter :)

Ved du eller andre om der findes gruppesex parties, Swingerclubs eller lignende i BKK

 

Venligst

Hest

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har for nyligt været i Bangkok en tid, og så skulle vejen selvfølgelig lægges forbi nogle massageklinikker. Jeg er ikke så meget til beerbars og a go go's, men foretrækker konceptet på en massageklinik, hvor man kommer ind fra gaden og vælger en pige enten i en fishbowl-type sitution, eller ud fra billeder i en bog. Man betaler en fast pris ud fra den tid man vil være sammen med pigen, som typisk er 400 thb for 1 time oliemassage + en pris for full service, hvorefter prisen ligger i mellem 1800 - 2200 thb på steder med moderate priser. Alt afregnes inden man går i gang, så ingen yderligere forhandlinger er nødvendige. Jeg giver dog typisk drikkepenge direkte til pigen efterfølgende, hvis jeg synes services har været god.

 

Efter man har udvalgt sin pige går man ind på et værelse indrettet med seng og brusekabine, og en meget tiltrængt aircondition. Du får tilbudt en drink og et askebæger, jeg vælger som regel en vand, som er inkluderet i prisen, og jeg afslår askebægeret, da jeg ikke ryger, hvorefter de fleste piger ånder lettet op. Nok fordi værelset typisk er ca. 10 m2. Her er lidt billeder af indretningen taget med min telefon.

 

          post-13226-0-48935800-1396088127.jpg    post-13226-0-91077000-1396088709.jpg    post-13226-0-84556300-1396087922.jpg

 

Pigen undskylder sig og går ud og henter sin boks med olier osv. Når hun vender tilbage, klæder man sig af, hopper i brusekabinen hvor man står med let spredte ben, og så bliver man ellers sæbet ind og skyllet af, får besked på at vende sig, så ryggen og bagdøren kan få en tur, så får man et skud mundskyl, hvorefter man gør sig klar på sengen mens pigen tager bad.

Derefter kommer en længere eller kortere massage, som ender med man ligger på ryggen og derfra går i gang med sexen. Det kan være meget forskelligt hvad det inkluderer, men altid fransk og dansk. De fleste piger kysser også, giver superfransk, og nogle er med på græsk, men det er ikke altid jeg spørger, da det ikke er det jeg er mest til. Nogle er også med på en megafransk afslutning, som jeg til gengæld er meget til.

 

Jeg kan godt lide at starte med at gå på Tulip Massage, som også er anmeldt her før. Det er ikke de reneste lokaler, eller de kønneste piger man finder der, men de er tilgengæld de mest frække, jeg har oplevet på massage steder. På Tulip er det også lidt billigere end andre steder. Jeg gav 1800 thb for 1 time, og blev vist ind i lille aflukke hvor pigerne sad på en sofa. Denne situation skal man lige vende sig til synes jeg, og det er nemt at blive lidt nervøs. Men man kan altid bede mamasan om at anbefale én. Jeg fik dog valgt en pige, som viste sig hedde Ning. Vi gik ned på værelset, og kom ind i badet. På Tulip gider de dog ikke engang at lade som om det er massagen det handler om, så efter Ning havde vasket mig,  gik hun på knæ i brusekabinen, og begyndte et blowjob. Efter et stykke tid med dette bad jeg om at rykke ind til sengen. Jeg tørrede mig af, i mens hun vaskede sig, og jeg lagde mig ned og kiggede lidt i det store spejl der sidder på væggen ved siden af sengen. Ning kom til sengen og fortsatte sit blowjob. Jeg er en stor fan af sorte kys, specielt til mig, så da hun gik i gang med at slikke min pung gjorde tegn til at hun godt måtte gå lidt længere syd på, ved at bøje benene let, hvorefter hun satte begge hænder på mine baglår og skubbede mine ben ned mod min mave. Jeg så hende samle spyt på sin tunge, og så dykkede hun ellers ned og slyngede salaten! Jeg onanerede mens hun gik til den, og da hun kunne høre jeg var ved at komme, satte hun hurtigt hovedet op og tog det hele i ansigtet og munden. Anything goes på Tulip, og thailandsferien var officielt skudt i gang. Vi tog efterfølgende bad, jeg gav hende drikkepenge, og jeg var tilbage i Bangkoks hede. Det er ikke det mest sofistikerede sted, men det er frækt og beskidt på den gode måde, og så er det meget effektivt til at fjerne opsparet liderlighed.

 

Generelt kan jeg bedst lide at komme i de klinikker, som ligger i Sukhumvit soi 24/1, soi 26 og soi 33. Det er klinikker mest henvendt til japanere og muligvis koreanere, men europæere er også velkomne. Man skal dog tage sig i agt for priserne. Nogle steder er de urimeligt høje i forhold til resten af markedet. Stederne er flottere indrettet end Tulip, og pigerne er som regel unge, slanke og flotte. Det er dog ikke her man skal gå hvis man vil have en lille mørklødet nordthailandsk pige, da det ikke lige er det der falder i japanernes smag. Jeg kan dog godt affinde mig med deres præferencer, og har mødt mange virkelig smukke og søde piger på disse steder.

 

Jeg kan bl.a. godt lide Love Teen Massage i soi 24/1, som er en lille kort gade proppet med massage steder. Massage stederne har som regel også en eller flere ladyboys, men det er min erfaring at man skal spørge efter dem. Jeg spurgte i Love Teen Massage og fik en timepris på 4000 tbh, hvilket de kunne se på min åbne mund og opspilede øjne, at jeg syntes var for dyrt, så prisen røg hurtigt ned på 3000. Jeg var dog for nærig i situationen og takkede nej, hvilket jeg senere fortrød. Jeg har aldrig forstået hvorfor priserne på transseksuelle ligger så langt over gennemsnittet, og jeg valgte i stedet en pige. Det er den samme rutine, man bliver vasket godt og grundigt, hvilket er nødvendigt, og meget dejligt, når man har gået rundt i varmen. Jeg fik en behagelig massage, men sexen var bedre. Mange er ikke specielt uddannede i massage, men er oplært på massagestederne, eller har lært af deres veninder, når man spørger. Man skulle efter sigende gå til Thonglor Spa & Massage, hvis man vil have en ordentlig massage, men samtidig have mulighed for afslutning. Jeg har dog aldrig prøvet det. Jeg foretrækker som regel at gå helt andre steder i byen når jeg skal have ordentlig massage, hvor der slet ikke er ekstra ydelser, men til gengæld gives god massage til ca. 20 kr i timen.

 

Soi 26 var et nyt område for mig. Det er en lidt større og længere gade, der ligger lige ved siden af soi 24/1. Snow White Massage ligger lige i begyndelsen af den, og her fandt jeg Gae, hvilket viste sig at være et godt valg,  da hun både var til græsk og tog afslutningen i munden. Det er lidt et gamble hvad pigen er med på, men jeg har dog sjældent skuffende oplevelser, og man bliver hurtigt afhængig af de små slanke og brune kroppe. Efter nogle dage bliver jeg også helt afhængig af selve ritualet ved at gå på massage klinik. Der er noget specielt ved udvælge en pige, blive badet, masseret og forkælet, og afslutningsvis have sex med hende. Samtidig hvis man er med på lidt sjov og ballade, er thaier rigtige hyggelige at bruge tid sammen med.

 

Går man lidt længere ned af soi 26 kommer man på højre side til en lille sidegade fyldt med flere massagklinikker. Igen er det henvendt til japanere og mange af deres hjemmesider er på japansk. Jeg prøvede først 101 Premier Massage, hvilket er et anbefalelsesværdigt sted, og jeg havde en god stund med Tik. Det var derfor også min plan at vende tilbage 101 igen, og prøve en ny pige. Men da jeg kom tilbage til soi 26 stoppede en meget smuk og lettere genert kvinde mig ud for Momoya Massage, så jeg blev hurtigt distraheret, og valgte at kigge ind for at se hvilke gaver der gemte sig der. Det var en ung mand der stod bag disken, som gav mig en bog at vælge ud fra. Jeg fandt det dog svært at vælge, og egentlig ledte jeg efter hende som stod udenfor, men de havde photoshoppet billederne så meget, at jeg ikke lige kunne genkende hende. Efter en tid med at bladre frem og tilbage, smilede den unge mand bag disken og udpegede hende for mig. Uden at gå i flere detaljer, fandt jeg hende vildt lækker og sød, og var nødt til at ringe senere samme dag for at booke hende til endnu en omgang.

 

Det er sjældent jeg vælger den samme pige to gange, selvom jeg er fristet til det, da der er så mange at vælge i mellem, og det altid er spændende at 'åbne en ny pakke'. Det skete dog også på mit andet besøg på Tulip Massage, at jeg var nødt til at vende tilbagetil anden omgang. Jeg kan godt enbefale at man ringer og booker Cherry (udtales nærmere Tjørli på Thai :smile:), hvis man skulle komme forbi Tulip. Sikke en omgang! Hun er med på det hele, og virker oprigtigt glad for at sluge alt hvad man kan give hende. Det er forhåbentlig ikke sidste gang jeg møder hende. Under vores pillow talk fik jeg også et lille indblik i hvad de japanske kunder kan finde på når de dukker op. Både underholdende og chokerende information. Det mest uskyldige jeg kan nævne er at mange medbringer flere vibratorer, så kan pigen frit vælge, og så går de igang med at tilfredstille hende.

 

De fleste massage steder åbner kl 10 og lukker ved midnat, men de fleste piger, og specielt dem der ser godt ud, dukker først op senere på dagen. Jeg synes man finder det bedste udvalg hvis man kan vente til efter kl 16. Man kan ikke bruge billederne på deres hjemmesider til så meget, da de som sagt kan være meget photoshoppede. Det virker bedre bare at dukke op og vælge en pige som falder i ens smag.

 

Det blev en længere fortælling. Jeg håber det kan bruges. Her er et par billeder af nogle af de søde thai piger jeg mødte på min tur: 

 

          post-13226-0-63858800-1396095226.jpg        post-13226-0-10580400-1396095318.jpg        post-13226-0-70750000-1396095363.jpg

 

Fed beretning.... :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Kimras

Glæder mig til snart at skulle til Bangkok.

 

Har lavet en liste over piger der skal besøges og opleves.

 

Glæder mig til at komme med nogle fine beretninger til jer:-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...