Hop til indhold
Bike Mike

Claudia Rugårdsvej...

Recommended Posts

Tja...

Da jeg alligevel var i Odense idag, fik jeg lyst til at se hvad der fandtes af glædespiger i området...og faldt over hende her Claudia http://side6.dk/resultatside/?q=5700..

Ringede, fik adresse og fik at vide jeg bare ku kikke forbi..

Dukkede op på adressen, fandt indgangen bag i huset og blev der lukket ind af alle pigerne på job...alle i pikant lingeri...

Pigen der kalde sig Claudia på profil billedet og hende jeg mødte tror jeg ikk er de samme, men Info passer nok meget godt...

Hun er ihvertfald en meget sprød solbrændt porno babe fra Polen, med et seriøst blondt langt hår...så ikk så ringe..

Have valgt 30 min / 800kr og da pengene havde skiftet hænder blev jeg tilbudt at friske mig op, hvilket jeg benyttede mig af..

Selve akten var så som så, desværre...Hun virkede som om det bare skulle overståes, 15 sug blow, 15 stød i missionær osv osv...kun tante kys og absolut ingen øjenkontakt undervejs...ingen indlevelse fra pigens side..

Forsøgte på engelsk at få hende til at ta det lidt mere roligt, men det lykkes ikk rigtigt...og det var desværre overstået længe inden jeg var klar til det..øv bøv

Snakkede lidt efterfølgende, blev igen tilbudt bad men takkede pænt nej...og 20 min efter jeg var ankommet, sad jeg igen i bilen..

Bin there, done that... Tror ikk jeg kommer tilbage...det var turen desværre for maskinel til...

BM

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Dit link giver ingen annonce. I øvrigt meget svært at vurdere om pigen måske i grunden var services minded, men blot ikke leverede gensidig GFE.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Bike

 

Det skulle såmænd ikke opfattes som kritik af din anmeldelse. Jeg var såmænd blot lidt nysgerrig omkring pigens generelle serviceniveau. Det er jo sådant set ikke den store hemmelighed, at en del udenlandske piger tager deres seksuelle-kultur med til DK. Mange af disse piger kommer jo fra et land hvor sex reelt blot handler om at en mand skal tilfredsstilles samt at pigen i øvrigt ikke finder den store seksuelle nydelse i det. Det udelukker dog ikke, at hun kan finde nydelse i at se en mand blive glad.

 

Men men.. dette indlæg hører nok mere til i debat.

 

Så alt i alt synes jeg da bestemt at din anmeldelse kan bruges af andre, hvis man går efter noget gensidig nydelse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...