Hop til indhold

Recommended Posts

Har i lang tid fulgt med herinde i baggrunden, og har endelig taget mig sammen til, at oprette en bruger her. Var ogsaa paa hedengangne Hedomax. Har med stor fornojelse laest mange anmeldelser, baade gode og daarlige, og har selv gjort mig en del erfaringer, som jeg vil begynde, at dele med Jer.

 

Jeg vil starte med min seneste oplevelse. Faldt forleden over http://www.escort5.dk/profil-9820-Aarhus+Sexy+Angels.html og fandt interesse for Wendy og Barbie. Fik lavet en aftale, og ventede nu i spaending paa, at pigerne skulle dukke op. Ventetiden blev brugt paa, at bade og gore mig klar til besog.

Wendy og Barbie ankom til aftalt tid, og vi startede med en icebraker i form af en vodka og cola. Lidt snak om lost og fast. Wendy talte desvaerre ikke engelsk eller tysk, saa  samtalen foregik med Barbie. Begge piger var smilende og imodekommende. Men til det alvorlige. Ind i sovevaerelset, og af med tojet. Begge pigerne levede fuldt ud op til forventningerne. Efter lidt nussen og kyssen (dejligt med piger, som gerne vil kysse dybt), gik de ellers i gang med at forkaele de nedre dele. Forste gang jeg provede med 2 piger, og wow, det var sq fraekt. At maerke en tunge paa nosserne, mens pikken blev godt og grundigt suttet. Det var sq fantastisk. Og hold da op, hvor de kunne. Da jeg var ved at komme, stoppede jeg dem, og bad dem slappe lidt af. De smilede og lagde sig paa hver side af mig, kyssede og kaertegnede mig. Saa var det ellers paa med kondomet, og i gang med 2. akt. Dejlige glatte fisser, som havde den naturlige fugtighed. Ingen grund til glidecreme der. Og begge piger gav sig hen, og det virkede som om de nod det. Ingen tvivl om, at jeg nod det :smile:

Efter en god times tid, var det overstaaet. Jeg var glad og yderst tilfreds. Pigerne fik et bad, og vi kyssede farvel - og paa gensyn - i doren. Det bliver ikke sidste gang jeg faar besog af dem.

Prisen for besoget af begge piger var 2400kr, og det var alle pengene vaerd.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...