Hop til indhold
Cuba

Nadia i Aalborg

Recommended Posts

Jeg har et svagt punkt for de mørke piger, så jeg har lige været i Danmarksgade og besøge Nadia, og det var en dejlig oplevelse. Det er måske ikke de mest indbydende lokaler, men Nadia er supersød. Hendes bryster er vist lidt mindre end på billederne, men de strutter lige i munden på een. Vi blev enige om en time og som altid betaler jeg lige lidt mere, end glædespigen forlanger. Jeg tror såmænd ikke, at jeg får lov til mere af den grund, men som regel glæder det pigen mere end søde ord. Dem fik hun nu også en del af, da vi startede ud med at ligge og sludre og pjatte lidt, mens hænder og mund gik lidt på opdagelse rundt på hendes dejlige faste krop. Hun kysser på munden, men ikke med tungen. Hun spurgte, om jeg helst ville suttes med eller uden kondom, og jeg foretrækker uden. Hun sutter rigtig godt og gradvis fik jeg mig sneget i en 69'er, som er min favorit med de mørke piger - spørg mig ikke hvorfor. Det måtte jeg gerne, og der kan jeg altså godt få lidt tid til at gå. Så snakkede vi lidt igen, hvorefter hun tog en solosuttetur. På med kondomet og op i hende bagfra - ikke anal - liggende på siden. Det var faktisk rart, da jeg i den stilling så selv kunne bestemme farten, for jeg var ved at være klar til at komme. Efter lidt snak i armene på hinanden, spurgte hun, om vi skulle tage en omgang mere, men jeg havde på fornemmelse, at tiden var ved at løbe ud. Vi kunne nu godt have nået en omgang mere, men det må blive en anden gang. Hun er her vist indtil ca 10/3. Min varmeste anbefaling til Nadia. Der er vist et par andre mørke piger i lejligheden, så om en af dem er Nadia på andre tidspunkter ved jeg ikke.

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=19190

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nadia er ca 160 cm høj og ganske slank. Jeg vil tro, hun vejer ca 55 kg. Hendes bryster er som nævnt ikke så store som på billedet, men de er faste og silikonefri. Hun har et smukt ansigt med især en smuk mund med amorbue - slå det selv op, hvis I ikke ved, hvad det er. Det eneste, der er lidt irriterende ved hende - som ved alle mørke piger ihvertfald fra Afrika - det er de nylonparykker eller ekstensions eller hvad det nu hedder, som de fletter i deres - formentlig korte krusede hår.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nå ja alderen glemte jeg. Hun siger selv, hun er 28 og det skal nok passe. Hun har en lille topmave, men om hun har født børn, kunne jeg altså ikke se.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for svaret :)
Mener du at hun ville være godt selskab en hel nat? Her tænker jeg på evt sprog bariere. Og og man kan snakke fornuftigt sammen, nusse osv når man ikke lige knalder? :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

En hel nat ville jeg nok ikke binde an med. Ikke pga manglende sprogkundskaber, da hun klart har sprogøre og kunne høre, hvor mit engelske kommer fra, men pga lokalerne. Der er åbenbart lukket for el og varme i, den stærkt saneringsmodne byejendom, hvor hun og 2-3 andre holder til. Strømmen kommer åbenbart fra et batteri/generator, og lyset forsvandt en enkelt gang på den lille time, jeg var der. Istedet var der stearinlys, og det var såmænd hyggeligt nok i en time. Varmen bestod af en gasbrænder, som blev flyttet ind i "soveværelset" og som egentlig gjorde det godt. Imidlertid blev det så koldt i forummet, og da jeg gik, sad hendes ligeledes mørke veninde i en frakke i mørket. Det lyder egentlig noget kummerligt, når jeg sådan beskriver det, men oplevelsen med Nadia gjorde måske, at jeg ikke bed så meget mærke i det kummerlige og ynkelige i setuppet. Det ville jeg klart have gjort, hvis jeg skulle have opholdt mig der en hel nat. Igen Nadia er sød og nem og snakke med, men nøjes med et par timer eller træk hende på hotel, hvis det skal være en hel nat

Del dette indlæg


Link til indlæg

Havde nu forestillet mig hun skulle hjem til mig :)
Men grundet tidligere fæl skuffelse med en sort pige må jeg nok hellere starte med at besøge hende til en "quicky" :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...