Hop til indhold

Recommended Posts

Så er det blevet min tur til at bidrage med en anmeldelse, efter jeg i et par måneder har nydt godt af alle jeres.

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=19116

Ringede til hende, aftalte jeg skulle komme til en adresse midt i Kbh. centrum. Var der 45 min efter. Blev bedt om at gå ind på det hotel, der overraskende for mig, lå på adressen, og op på x'te sal. Så fik jeg en SMS med værelsesnummeret. En lille, halvmørk pige (sagde hun er spanier, men jeg vil skyde på, at hun er rumæner e.l.) åbnede. Hun lignede ikke pigen på billederne særlig meget, ret ordinær af udseende, virkede også temmelig mut og meget lidt snaksalig. Jeg bad om 15 minutter med græsk, hvilket jeg skulle betale 800 for. Da jeg stak hende en tusse, var hun tydeligt irriteret over, at jeg ikke havde lige penge, sagde hun ikke havde byttepenge, men fandt alligevel en 200 kr. seddel til mig. Bad mig så tage tøjet af. Jeg spurgte om hun kysser, hvilket hun afkræftede. Hun ville heller ikke have, at jeg rørte hende pga. mine kolde fingre (havde stået udenfor 15 minutter og var på trods af handsker blevet lidt kold af, at hun ikke besvarede mine første mange opkald). Altså, ingen kys, ingen berøringer, og jeg begyndte at blive lidt nervøs for, om jeg kunne få den op at stå under de omstændigheder. Hun begyndte at spille den af på mig (fransk ikke muligt), og omsider skete der lidt. Hun spurgte om hvilken position jeg ville gøre det i, og da jeg sagde doggystyle svarede hun, at hun ikke er til den position ifm. græsk. Min lidet imponerende erektion begyndte af aftage yderligere. Hun lagde sig på siden og forsøgte at få den ind i 2'eren, men uden held, da den ikke var stiv nok. Hun virkede ekstremt ubekvem ved hele situationen. Jeg foreslog derfor, at jeg tog hende normalt (dansk), da det ikke virkede som om, hun brød sig om græsk. Hun svarede, at det jo ikke var hendes skyld, at den ikke var stiv nok til at kunne trænge igennem. Fred være med det, jeg tog hende først med hende nederst, derefter bad jeg om at afslutte i doggystyle, hvilket hun virkede irriteret over. Hun bad mig også flytte mine hænder fra hendes ryg (selvom de for længst var "tøet op". Kom rutinemæssigt og spurgte, om jeg stadig skulle betale fuld pris for græsk, hvilket hun bekræftede.

Jeg sagde til hende, at det var svært at blive tændt med hendes attitude, at det virkede som om, hun ikke bryder sig om, hvad hun gør, og at jeg synes det er synd for hende, hvis det forholder sig således, men at jeg bestemt ikke ville komme tilbage og i øvrigt ikke ville anbefale hende til nogen.

Nå men håber jeg næste gang har mere positivt at sige. Hende her skal i hvert fald holde jer langt væk fra.

Redigeret af Morten34

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak skal du have :)

Ja, det var dumhed fra min side blandet med ønsketænkning og relativ uerfarenhed på området.

Jeg kunne også bare have læst indeværende forum indenfor de sidste par dage, da der, fandt jeg efterfølgende ud af, var blevet postet en klokkeklar advarsel imod denne annonce:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...