Hop til indhold

Recommended Posts

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=19010

 

Hej EG.

 

Jeg har længe forsøgt at finde en pige eller en klinik med døgnåben. Jeg var faldet over Alicia, og havde forgæves prøvet at komme i kontakt med hende i sidste. Intet svar. Hendes profil samt billeder så lidt for gode ud, så jeg gav hende en chance mere. Igen uden held - kort efter kom der så en sms. Hvilket jeg synes er lidt dårlig stil, da jeg er i forhold, så helst ingen sms korrespondance. Men pyt, det var laaangt fra det værste!

 

Hun skrev jeg skulle ringe ti min inden jeg havde tænkt mig at komme. Som sagt så gjort. Jeg kommer frem til adressen på Østerbro, og ser i spejlet at der står en mand foran den opgang jeg umiddelbart skal op i. Jeg var begyndt at gå derover, så kunne ikke vende om uden han alligevel vidste hvad jeg skulle. Så tænkte bare at han måtte tænke hans. Men langsomt gik det op for mig at vi nok stod der med samme formål! Han gik umiddelbart efter mit fremmøde. Jeg ringer hende op, og hun kalder mig hen fra den anden side af gaden. Ikke så diskret - men omtrent ligeså diskret som stedet! Lagener som gardiner og alle andre tænkelig signaler der fjerner den mindste tvivl om hvad der foregår på metriklen.

 

Nå, pyt med det - jeg træder ind og får straks fornemmelsen af stress. Jeg giver det en chance trods den dalende lyst, men det er også kun fordi at billederne holder stik. Hun ser fremragende ud! Alderen holder ikke helt, men kroppen er flot og store naturlige bryster der sidder rigtig pænt.

Hun viser mig hurtigt ind i værelset, som absolut ikke lever op til annoncen med privat og diskret. Hun fortæller mig fra start at hun har travlt, og at alle vil kneppe om morgenen. Nå, tænker jeg og håber hun vil løsne lidt op. VI får klaret betalingen og hun går ud og kommer hurtigt ind igen, mens hun snakker telefon og snakker med den mand som jeg formentlig havde stødt på en gang. Hun fortæller ham at hun er i bad og er klar om fem min.

 

Mens hun snakker med ham, beder hun mig smide tøjet på tegnsprog og lader mig forstå at hun faktisk har travlt, hun får lagt på og sat sig på sengekanten og venter på jeg får smidt resten af kludene. jeg kommer hen til hende, og hun giver den helt slappe pik et rødt kondom på, og begynder at sutte uinteresseret, uden nogen form for indlevelse og lynhurtigt. På forunderlig vis får hun trods alt lidt liv i banditten. Hun begynder nu at spille den af på mig med hånden, da jeg beder hende stoppe og fortæller at jeg har betalt for sex, og ønsker det, bliver hun ved og siger jeg ikke må stoppe hende da jeg kun har købt 15 min. På det tidspunkt er der gået max 4 min.

 

Jeg får hende dog overbevist om at vi skal have sex. Den er imidlertid faldet lidt i humør grundet vores lille diskussion, men dog ikke nok til at den slet ikke kan bruges. Hun vender røven til mig, og får den bagfra i så akavet en stilling at det praktisk talt er umuligt, og prøver jeg at stikke den lidt op skubber hun sig selv lidt væk. Efter 2 min stopper hun mig og prøver at spille den af på mig igen, jeg stopper hende igen, og spørg hvad hun laver. Hun siger nu at tiden er gået og at jeg ikke skulle have stoppet hende første gang. Hun tager nu kondomet af og vasker den, og beder mig tage tøjet på igen.

 

En enormt skuffende og elendig oplevelse! Brug aldrig penge eller tid på hende.. Hun rejser efter eget udsagn til spanien idag. Lad os håbe hun bliver der!

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

Hold da op, det var sgu godt jeg IKKE lagde vejen forbi, for jeg havde godt nok luret på hende, da billederne var yderst lækre... 

Tak for at spare mig for de kroner.

Del dette indlæg


Link til indlæg

God anmeldelse!

Hold da ferie for en dårlig service du fik der.

Utroligt af hun kan overleve i branchen.

Var det en lille sidevej til Nygårdsvej??

Ps: De bryster har en god slat silikone i ;)

Trooper

Redigeret af Stormtrooper

Del dette indlæg


Link til indlæg

Damn, tak fordi du tog en for holdet :shock:  

Har selv været tæt på at besøge hende, er da nu glad for at hun ikke tog telefonen da jeg ringede til hende for nogle dage siden.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Angath

Jeg var for godt 1 uge siden også fristet af billederne af Alicia og sendte en sms.

Men da jeg fandt ud af, at det var en side vej til Nygaardsvej og havde prøvet stedet

før. Dukkede jeg aldrig op, da jeg også har haft rigtig dårlige erfaringer fra det sted.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...