Hop til indhold

Recommended Posts

Bedste EG-brødrer!

 

 

Så idag et link på EG: http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=19151 og eftersom "milk" (i prislisten) kildrer mit forskergen så skulle hun besøges.

Rent ud sagt så har jeg en fetishism for brystmælk og håbede det bedste.

Allerede ved bookningen af en tid opstod sprogproblemer (hun passer selv telefonen på godt og ondt) men til sidst blev vi enige.
Lad mig sige med det samme at billeder og alder nok ikke stemmer overens med virkeligheden. Dog synes jeg at hun har udseendet med sig og nok nærmere 30 end 25 men det gør ikke noget!! 
Derimod så er det nok ikke så godt at hun ikke kan udtrykke sig - hun vil så gerne forklare når vi starter vores forehavende men lykkedes ikke.
Jeg sagde at fokus var brystmælk men jeg måtte ikke røre med handen/fingrer fordi bryst/vårter er FOR følsomme. Et par gange måtte jeg suge og derefter klemte hun selv ud en mængde som lige kunne dække bunden i en teske

Istedet ville hun heller have sex og havde fundet gummiet frem men der var ikke tegn på reaktion i den lille bluesman - simpelthen snakket istykker pga div misforståelser undervejs. 

Hun er dog nok helt klart værd at besøge hvis man gerne vil dyppe i en fin sag som venter sit fjerde barn og er i femte måned. Hun rejser hjem til Puerto Rico om en måneds tid.

Selv besøger jeg hende ikke igen men kun fordi jeg har fokus på indeholdet i brysterne (og det bliver det ikke mere af inden hun rejser hjem) og ikke selve faktumet at hun er gravid.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Spændende. Jeg finder gravide piger smukke og frække. Du skriver "Puerto Rico" men annoncen siger "Grece" og du siger billederne ikke er rigtige. Er hun en europæisk lys type som billedet eller en mørk latino? Hvad måtte du betale?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey!

Hun er ikke så lys som på billederne men ikke helt så mørk som man tænker en latino i almindelighed.

Hun har relativt store bryster - skulle tro at normalt har hun en C-skål men nu er de vokset pga graviditeten - dog uden den mængde mælk JEG havde håbet på.

En halv time kostede en tusse og jeg er ikke så ked af "tabet" (der var i princippet ingen mælk som sagt) for jun er sød og rar og hvis derhavde være reaktion iden lille bluesman då havde hun istedet fået en omgang p*k for det ville hun ha - og hun har en fin krop!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej folkens

Jeg var der i dag. Betalte 700 kr. for fransk med gummi og dansk. Jeg måtte gerne røre hende imens, men ingen fingre op og ingen pillen ved brystvorterne.

En ganske glimrende oplevelse, hvis man er til gravide piger. Fjern maven, og så vil det være en jævn oplevelse.

Hun ser okay ud, og jeg vil ligesom "min kollega" skyde hende til at være midt i 30-erne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor sådan cirka i byen træffer man hende, er der flere piger på adressen? Fik ikke fat på om hun sluger?

Hun puttede kondom på, så ingen slug. Jeg ved dog ikke, om man kan betale sig til denne service.

Ja, der er flere piger på stedet. Og som en anden har skrevet, er det på Frederiksberg. I øvrigt i meget pæne kælderlokaler.

Redigeret af KBH_MM

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også været på besøg hos omtalte pige.

En halv time til 800, var dog ude på gaden igen 20 min efter jeg var gået ind :)

 

Fik alm fransk og dansk og forskellige stillinger. Pigen var sød nok, uden at være en af de bedste oplevelser jeg har haft.

Hun tilbyder ikke fransk uden.

Skulle være varsom med berøring af hendes bryster da hun sagde de var meget følsomme, men fik da alligevel lov at røre en del.

Det er ikke hende på billederne, men en ok krop, slank og fast i kødet. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...