Hop til indhold
Quixote

Amazing besøg hos SweetEva i Århus

Recommended Posts

Hej.

Nu har jeg i så mange år trukket på jeres erfaring herinde, så nu er det vist på tide, at jeg giver lidt tilbage. Bliver lidt hurtigt, men den her må jeg simpelthen af med. :-)

Er netop vendt tilbage efter et besøg hos SweetEva i Århus, og hold da op, det var en fantastisk omgang. Hun svarede på WhatsApp, og vi fik hurtigt en aftale på plads. Det er et fint kvarter med betalingsparkering tæt på.

Jeg blev smidt i et obligatorisk bad (god hygiejne). Jeg har været småstresset, så jeg trængte faktisk bare til at være helt passiv og blive forkælet. Så vi havde aftalt 45 minutter med massage og et afsluttende blowjob. Hun undskyldte for ikke noget massageolie ved hånden, men det gjorde det faktisk bare endnu mere naturligt. Hun gav en virkelig lækker massage, og jeg var ved at døse helt hen til sidst. 

Så mente hun dog, at jeg lige skulle vende mig om, så vi kunne nå den afslutning også. Og hold da helt kæft, hvis massagen havde været god, så var det blowjob himlen. Afsluttede på hendes bryster, og det var bare lækkert at se på. Bagefter havde vi fin tid til lige at få snakket lidt, og det var også ret rart. Hun havde et glimrende engelsk og var nem at snakke med.

Hendes annonce er at finde her: https://annoncelight.dk/showad/406026

Hun ligner fuldstændig sine billeder, og de er temmelig friske. Lige min type, høj og meget slank med små naturlige bryster.. Mums!

Jeg tror ikke, at hun har været i branchen særlig længe. På ingen måde professionel - og det mener jeg på den gode måde, der er nogle derude der har været i gang alt for længe. Men utrolig ægte nærværende GFE fornemmelse. Jeg vil forsøge at finde tid til at se hende igen hurtigst muligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Buller49 skrev, for 16 minutter siden:

Sig mig lige...er det nødvendigt for dig at skrive det samme ved næsten samtlige indlæg?...det virker squ lidt plat!!!

så blokerer du blot brugeren, @Buller49 eller rapporterer, hvis du mener at brugeren ikke bringer værdi til indlægget ( hvilke vi har vurderet at det gør) - det øger søgbarheden for andre brugere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...