Hop til indhold
Pinkeye

Kirkedammen - Århus - Tanja

Recommended Posts

Så kom tiden til at prøve Kirkedammen jeg har læst lidt om her på forummet.

 

Det var godt nok planen at det var Jupa Massage i Nørre Allé jeg skulle prøve, men da jeg ringede til dem nærmest foran deres dør så var der ikke andet end undskyldninger om hvorfor jeg ikke kunne få noget. Først et spørgsmål om alder, så noget om kun pensionister, efterfølget af hendes veninde ikke var på arbejde også til sidste med at hun havde ondt i hånden. og at jeg kunne prøve igen en anden dag.

 

Nå, så er gode råd dyre, fordi hvor skulle man så gå til? Det skal siges at jeg havde en fest jeg skulle til i byen senere så bilen fik lov til at blive hjemme. Tænkte på PP Massage over i thorvalsens gade men der var nogle dårlig anmedelser, og den ude på Oddervej (N&N) var lidt for langvæk i bus og 1400 spir var en del mere end jeg gad og bruge på en (selvom Day eller hvad hun hed lydder som en dejlig pige)

 

Valget faldte så på Kirkedammen da jeg kunne huske nogle ok anmedelser fra stedet før selvom Ipoh havde en dårlig tur med en ladyboy der ude, så tænkte jeg måske der var mere end en på arbejde. Men besluttede mig også hvis der kun var ladyboys var jeg den som var smuttet igen da jeg ikke har lyst til at prøve sådan noget.

 

 

Jeg ankom der ude og indgang er super diskret. Ja det er et boligkvater men ligger ret godt at der kun er et par vinduer som vil kunne se at der er kunder på vej ind i butikken.

 

Fik ringede på og der gik et par minutter inden der kom nogle og en lille thailansk pige på 150 til 160 cm høj pige kom ud og åbnede og førte mig hurtig ind i hendes rum som var meget mørkt. Der var kun 2 lamper og den ene var over briksen på væggen som gav meget lidt. Den anden var bagved et forhæng hvor det så ud til hendes seng var inde.

 

 

Sagde jeg gerne vil have 1 times massage, hvor til hun spurgte om jeg vil have et HJ med. Havde dog ikke lyst til et HJ, men til BJ så jeg spurgte om vi kunne andre ting og det kunne vi sagtens, sex, hj og mund men hun viskede det nærmest selvom døren var lukket og at det kun var os to. Men som sagt jeg havde gået og tænkt på et rigtig godt BJ de seneste par dage så det var det. 1 time med massage og BJ var 700 spir.

 

 

Som sagt var hun ikke særlig høj selv af en thai og være med en meget spinkle krop og et par ordenlig kasser som sad under en stram kjole som havde boet i Norge i lang tid så snakkede en blanding af dansk, norsk men mest engelsk da det var der jeg syntes at kommunikation gik bedst. Hendes navn var Tnaja eller Tranja noget i den stil.

 

 

Massage var ikke rigtig noget at skrive hjem om hvis man kan kalde det. Det var mere at gnide kroppen og altsammen meget overfladisk dog uden for meget olie (og hun tørede det da inden jeg skulle vende mig). Hun snakkede dog om at andre kunder synes deres massage var god i forhold til andre steder fordi at de tog det mere seriøst. Jeg skal være ærlig at sige hvis jeg kom der igen så vil jeg droppe massagen også bum bum for 500 i 30 mins. Jeg kunne dog heller ikke forstå hvorfor hun havde en håndklæde til at ligge over mig, og om det var for at jeg ikke skulle fryse ved jeg ikke.

 

Under hele massagen der var heller ikke noget pirring overhovedet. Ingen små berøringer altsammen virkede meget professionelt, hvilket jeg ikke synes var så godt da der ligesom allerede fra starten var lagt op til mere. Hvilket resulteret i at der ikke sket noget med lille manden før jeg "fik" lov til at tage hende på røven.

 

 

Når, frem til BJ og det forgik med gummi på hvilket jeg næsten fik hende overtalt til at droppe (der var lige et par øjeblikke hvor jeg troede den var der men nej) hun tog bukserne ned til hendes knæ og løftede kjole/trøjen over hovedet og for dælen hun havde et par kæmp nødder. Ja, de var et par hård silicon nogle af slagen, og jeg kunne mærke at hun var meget tynd i det (fik fat i knogler op til flere gange som stak ud.. vil skyde på et sted mellem 40 og 45 kilo) Man kunne bum bum med hende (sammen med massage) for 1000 kr, men hun var tør som en ørken hele vejen igennem, ikke så meget som noget der virkede fugtigt mellem hendes ben. Så ved man godt at det vil være sådan noget olie-glide noget der skulle bruges hvis man skulle have sex, så nej tak til det.

 

Jeg tror hun suttede i små 5 minutter hvor efter hun bare gik over til hånden og et par minutter efter det tog hun gummiet af og bruge olie mens hun rykkede og det hele gik hen og blev meget mekanisk. Se, når jeg bestiller et BJ så forventer jeg da lidt at fra gummiet kom på og indtil jeg var færdig blev hendes mund der på, men åbenbart ikke. Der var dog ingen porno støn af nogen art men jeg tror hun er den type det bare skal overståes og gøres så stille som muligt. Heller ikke noget med at aflevere ud over hende eller papir. Det er knap så fedt at komme til en fest hvor man har en lille lugt af egen gamle sæd på maven :/

 

 

Til sidste spurgte om jeg vil have noget vand og til det sagde jeg ja, hvor efter hun kom ind med et vin glas med vand i som lugtede noget "funky" så det droppede jeg bare  og hun gik rundt i rummet meget nervøs og bare ventede på jeg smuttede (og det kunne kun gå for langsomt)

 

 

Stedet: 8,5/10 (Meget diskret og rent!)
Pigen: 4/10 (Dejlig stram krop med tøj på, men lidt for tynd)
Massagen: 2/10 (Bare drop dette og gå videre)
Sex (HJ): 3/10 (Det virkede men kunne bare have brugt gummi hansker der hjemme.. Samme oplevelse)

Sex (BJ): 4/10 (For kort tid, og hendes tænder havde det med at skrave på hovedet... av)

 

 

Hvis jeg skulle komme tilbage der til vil det kun være for 30 mins ren sex, og nok med en anden pige selvom vi snakkede godt og hun virkede som en frækkert. Jeg blev dog tilbudt at næste gang jeg kom til hende kunne jeg få sex og 1 times massage for 700 spir. Men jeg tror man skulle prøve en anden HVIS jeg kom der igen.

 

Lidt andre praktiske oplysninger. De er altid 2 piger på arbejde og så var der altid 2 ladyboys (eller kun 1 kunne ikke forstå hende nok der) der hvis man var til det og man skulle bare sige man ville se nogle af de andre..  Men i min verden er den pige som åbner og lukker dig ind den du er med (men det er bare mig)

 

 

 

-Pinkeye

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...