Hop til indhold
Gentleman and a Scholar

Dejlige Jasmin privat og diskret

Recommended Posts

Jasmin har jo taget dette forum med storm og mangen en gentlemans interesse er blevet vakt. Min inkluderet, så jeg besluttede at være vaks ved havelågen og være den første besøgende på den første vagt. Det lykkedes. Great succes!

 

Tirsdag den 11. februar klokken 10 sharp banker jeg på hos Jasmin i Vanløse. Hun åbner med et smil og byder mig indenfor. Der er en smule nervøsitet at spore i hendes stemme, men formentlig er det fordi lokalerne er lige så nye for hende som de er for mig, samt at Jasmin jo faktisk er ret ny og uden for klinikkens trygge rammer for første gang. Måske har hun endnu heller ikke helt vænnet sig til det der med at vide, at hun blive checket ud. Mens jeg hyggesnakker lidt med hende konstaterer jeg diskret for mig selv at der er kvindelige former både til gården og gaden her, og jeg glæder mig usigeligt, for om lidt er hun min voksne legekammerat og jeg har allerede en ide om at dette bliver sjovt og liderligt.

 

Jasmin slapper ret hurtigt af. Efter vi har afregnet og jeg har snuppet en douche virker hun oprigtigt glad for at komme i gang med det vi er kommet for. Det er på en eller anden måde som om hun er i sit element her i dobbeltsengen.

 

Jasmin er god til sex, og hun nyder det. Det kan der ikke være nogen tvivl om. Jeg sætter især pris på den måde hun diskret viser hvordan hun får mest nydelse ud af det man foretager sig. Uden at man føler sig irettesat, og hvor hun bare virker nem at arbejde med. Det betyder dog ikke at hun er nogen øm ”GFE” pige, for det er hun ikke. Der er ingen kysseri her. Hun er tværtimod lige så meget vildkat i sengen som hun bedyrede mig på forhånd at hun ville være.

 

Jeg har købt sex hos noget der ligner 35-40 kvinder gennem tiden, og Jasmin har været en ud af måske en stor håndfuld, hvor jeg har kunnet mærke, at hun virkelig var opsat og havde stor lyst til at lege med. Vores hyrdetime var højrøstet, meget våd og svedig, men jeg vil ikke beskrive detaljerne. Jasmin har selv beskrevet det som ”dejlig sex” i et indlæg her og jeg er enig i at det var det.

 

Det blev til lidt mere hyggesnak bagefter om dette og hint. Hun er en sjov og underholdende kvinde, snakkesagelig uden at være knævrende, og hovedet er lige så lyst som man kan ane her på forum. Jeg fik tid til at puste ud, og det hastede ikke specielt med at få mig ud af døren. Det er en ting jeg sætter stor pris på og er en af de årsager der gør, at jeg primært opsøger privat-diskret. Man får ofte lov at ”geare ned” i godt selskab før man står ude i kulden igen, og det indrammer oplevelsen bedre.

 

Kunne jeg finde på at besøge Jasmin igen? Ja, det kunne jeg sagtens for det her var et dejligt besøg. Måske jeg en anden gang vil bede hende vise mig noget om sprøjteorgasmer eller hvad vi nu kan finde på nu hvor jeg ”kender” hende. Uanset hvad så vil det være et glædeligt gensyn for os begge er jeg sikker på.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Flot skrevet anmeldelse :) Jeg ved godt at vi kun betaler for en bestemt tid, men hvis vi får lov at "geare ned" som du skriver, så er chancen for at vi vender tilbage bare uendeligt meget større!!!

Redigeret af Prinz

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en flot anmeldelse i et flot sprog. Jeg er ikke selv i tvivl om, at Jasmin er et lyst hoved, bare rart at høre det fra andre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget fin anmeldelse - den giver virkelig lyst til at aflægge den søde Jasmin et besøg.

Især din beskrivelse med at få lov til lige at "geare ned" tiltaler mig meget - noget mange piger kunne tage ved lære af.

 

Vil benytte lejligheden til at ønske Jasmin tillykke med hendes nye sted og held og lykke fremover.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Prøvede at få et besøg hos Jasmin i tirsdags, men min kalender passede elendigt med hendes muligheder. Kan se, at jeg også får problemer de næste uger - var i dag lige ved at opgive og slå hende ud af hovedet, men efter denne anmeldelse er det igen sikkert, at jeg vilaflægge Jasmin et besøg, når det lader sig gøre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du er velkommen til at ansøge om turistvisum :P

visum kan ikke gøre det mangler både pas og det blå sygesikringskort :-P  :-P  :-P  :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

ja det er jo lige før at man ville ønske at man var kjøvenhavner :P  :P 

 

Sig mig, er du blevet syg????? Det er ellers ikke de toner, jeg plejer at høre fra dig :P :P :P.

Del dette indlæg


Link til indlæg

nej helt rask er man vel aldrig med den alder jeg har, men jeg foretrækker nu også at blive i trekanten og så håbe på at jasmin kommer til hovedelandet :-P  :-P  :-P  :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tusind tak for de søde ord.... det var et rigtig dejligt besøg og bekendtskab... og rigtig rigtig god sex så jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen en anden gang

 

Uret er pillet ned... det gider jeg ikke se på *gg*

 

Mange varme knus

Jasmin

Del dette indlæg


Link til indlæg

nej helt rask er man vel aldrig med den alder jeg har, men jeg foretrækker nu også at blive i trekanten og så håbe på at jasmin kommer til hovedelandet :-P  :-P  :-P  :-P

 

Kan du ikke nøjes med Sisse derovre?

Del dette indlæg


Link til indlæg

nej helt rask er man vel aldrig med den alder jeg har, men jeg foretrækker nu også at blive i trekanten og så håbe på at jasmin kommer til hovedelandet :-P  :-P  :-P  :-P

 

jamen hvis der er nogen der tilbyder mig gratis kost og logi og en passende legeplads - så kunne jeg da godt finde på at tage en tur over på fastlandet og placere mig lidt centralt for logistikkens skyld

 

men selv at stå for al logistikken og indlogering ect... det er lidt mere omfattende end jeg lige har mod på fsva både tid og omkostninger.. 

 

men får jeg tilbudet kommer jeg skam gerne *gg*

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jasmin er en absolut fantastisk pige, der virkeligt fik blodet til at pumpe hos mig.

 

I modsætning til de fleste andre herinde, er jeg ikke erfaren i miljøet og har ikke en vel udfyldt liste i baglommen over gode og dårlige piger..

Faktisk fik Jasmin æren af at være min første 'glædespige', og det var absolut ikke et dårligt valg når man nu læser andre pige anmeldelser herinde.

 

Fra første sekund føler man sig velkommen, og der er en dejlig varm og behagelig atmosfære fra start og til slut.

Sexen er fantastisk.. Svedig, fræk og lækker .. og det gælder om at spænde sikkerheds selen. 

Og bagefter, er det bare dejligt at nyde hendes super søde selskab og hyggesnakke i fred og ro - inden man igen forlader stedet.

 

Jeg havde valgt en halv time, og enhver der vælger noget mindre snyder virkeligt sig selv for en kæmpe nydelse. 

Næste gang (og ja, der bliver helt sikkert en næste gang !!) planlægges der efter mere tid  :mrgreen:

 

Stor anbefaling herfra (dog ikke så stor, at det bliver svært at få besøgstid fremover  :mrgreen: . Selvom det er velfortjent.)

Del dette indlæg


Link til indlæg

kan da godt se at jeg nok bliver nødt til at lægge lidt flere monetas til side så man kan få en halv time med hende

hun lyder da for nice det lyder som en jeg gerne ville have til at tage min mødom indenfor glædespiger hvad mener i

kan hun være en god kandidat til en der aldrig har prøvet en Escort før hun lyder som en drøm

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, undskyld, men her læste jeg med stor interesse om gentlemandens oplevelse – for blot ved nærmere eftersyn at konstatere, at anmeldelsen er ti måneder gammel.

Sådan kan man af og til brænde sig.

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...