Hop til indhold
Gråskæg

Clara ... nær Sjælør St.

Recommended Posts

Så er det vist på tide at jeg kommer ud af busken efter at have lurpasset i dette forum siden oktober (og Venuslogens nedsmeltning). Jeg har med stor fornøjelse læst mange indlæg og også taget et par af de gode tip til mig.

 

Nå, til sagen: I torsdags fik jeg den velkendte kriblen der bare ikke kunne manes væk. Efter lidt læsning på dette site og surfning på Massageguide.dk .... og et par forgæves opkald ... faldt mit blik på denne annonce (hjulpet på vej af flere positive anmeldelser ang. Hørdumsgade):

 

http://escortguide.dk/profile_gallery.asp?i_ProfileID=15926

 

Mere teksten end billederne fængede, selv om begge dele jo kunne være ret upålideligt. Det viste sig at teksten var mere end dækkende, mens billederne ikke rigtig er hende. Hun er lidt rundere i virkeligheden, mens brysterne var meget flottere, fastere og mindre hængende end billederne antyder, alt i alt en krop lige efter min smag. Og Clara var utrolig sød og imødekommende, smilende og glad.

 

Jeg bestilte ½ time til 700 kr og efter at være smuttet ud med pengene var hun hurtigt tilbage stadig iført sin pikante beklædning, som jeg havde bedt om - elsker at pakke "gaver" ud :cool:. Jeg havde stadig trusser og t-shirt på som først røg langsomt lidt senere i hvad der var tæt på en en rigtig GFE-oplevelse. Uden at gå i detaljer gik den næste halve time med kys, nusseri, afklædning,nærgående kropsundersøgelse, en herlig mundtlig behandling af miniGrå og omegn fra Claras side og gengældt fra mig, men stoppet da hun tilsyneladende var tæt på. Derefter ridning fra hende, doggy (god røv i det perspektiv) og afslutning på ryggen hvor jeg huggede godt i hende og hun (måske) overgav sig og jeg ihvertfald gjorde.

 

Clara er polsk men taler fint engelsk. Det viste sig at hun var ankommet aftenen før og desværre kun er her ca 10 dage. Jeg håber at få mulighed for at besøge igen i denne uge.

 

Det blev måske lidt lang, håber at I bærer over med mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tzatiki

Ved du hvad, Gråskæg? Din anmeldelse var hverken for lang, for kort, for positiv eller noget andet.

 

Alle anmeldelser (der overholder eroguides retningslinier) er velkomne!! Tak for den.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...