Hop til indhold
warmgun

21årige Maria, Glostrup

Recommended Posts

Kommet sent hjem en lørdag fra møde et andet sted i landet. Ingen hjemme i huset. Slapper lidt af, begynder at læse EG. begynder at læse annoncer. Falder over Marias annonce https://annoncelight.dk/annonce/103898/fraek-aftale-med-21aarige-maria-som-elsker-graesk-og-lange-blowjobs-er-paa-efter-aftale-privat-og-diskret-i-glostrup-mandag-10-2-17-00-01-00

Efter at have læst den nogle gange, sender jeg en mail - får et positivt svar. Tænk en halv time for 350kr. Er begyndt at tænke med det sydligste hoved, får aftalen i stand, ud i bilen og afsted. Kommer til adressen. Huset ligger rimeligt diskret, men indenfor viser det sig, at deter opdelt i klubværelser. Ikke noget problem den aften/nat, men ikke helt så diskret som jeg kunne ønske. Pigen er sød. Alderen passer helt sikkert. Hun har dejlige små faste bryster og en ligeså dejlig fast røv. Lægger 400kr (min fejl, at jeg ikke havde lige penge). Lidt kys og kæl, men hun virker lidt ivrig efter, at vi kommer videre. Hun virker ikke helt indfølende i sexen, der også har en tendens til at være lidt mekanisk. Jeg tillægger det hendes unge alder og derfor måske ikke super store erfaring.

Der var ikke rigtig lagt op til at ligge og nusse og snakke bag efter, så efter ca. 20 min. er jeg ude igen.

Positivt: Hun er sød, det var billigt.

Mindre positivt: jeg manglede den indføling, jeg har mødt hos de fleste andre piger, jeg har besøgt. Sexen var ikke helt på toppen.

Negativt: Klubværelser, hvor der er andre beboere meget tæt på, hendes seng knirker.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har hævet prisen betydeligt efter dit besøg :D

Hvad gjorde du dog ved hende :grin::grin::grin: ???

Dressmann

Øh skulle selvfølgelig have skrevet, at hun tilbød halv pris på alt undtaget fransk og 15 min.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik du så lov til at komme i munden og hvis ja, slugte hun?

Jeg foretrækker at mærke fissen klemme om pikken, når jeg kommer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Uanset hvilken pris der hidtil er betalt er hun ikke speciel billig, - især ikke efter omtalen af hendes evner som glædespige.

Jeg tror, hun har udviklingspotentiale, men er endnu ikke på toppen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været lidt væk fra forummet, men er vendt tilbage.

 

Og så så jeg at der var kommet en anmeldelse på "Maria" fra Glostrup, som jeg besøgte en råkold dag i januar

 

 

Det var en søndag, jeg havde beslit et blow med det hele, og mødte hende et sted tæt på Glostrup station. Hendes ansigt er almindeligt, hun har kort, mørkt hår, og ligner det hun påstår at hun er: En almindelig studine med frække lyster. Hun siger hun er 21 år, og det er nok ikke meget galt.

 

Vi kom ind fra kulden til et lidt rodet klubværelse, men det synes jeg lidt er en del af charmen, når nu der er tale em en ung pige, der formodentlig eksperimenterer med sin seksualitet.

 

Vi snakker lidt hyggesnak, hun er meget behagelig, og så lægger vi os på sengen. Nøgne. Vi nusser hinanden begge to. Ikke noget med at hun straks kaster sig over min pik, men hun nusser hele min krop og jeg nød særligt hendes flotte, søde spidse bryster. Jeg får også pillet ved hendes barberede mis, og hun kommer med små udbrud, som jeg regner med er ægte. Hun blev i hvert fald våd. Maria er lidt buttet, men igen, det er for mig charmen ved at gå til en "rigtig" pige.

 

Først efter lang tids nussen går hun i gang med at slikke og sutte min pik. Det er hun ikke verdensmester i, men hendes måde at gøre det på efterlader ingen tvivl om at hun synes det er frækt.

 

Efter min udløsning ligger vi stadig sammen. Hun tager fat i min hånd og får mig til at høre hend epå kroppen, men særligt på brysterne. Imens stikker hun sin egen hånd ned mellem benene og kæler sig frem til en lille orgasme. Den er jeg ret sikker på var ægte.

 

Alt i alt: Sex'en er ikke fantastisk, men det er en "ægte" pige i "ægte" omgivelser, der tydeligt gør det hun gør fordi hun kan lide det. Hun er ikke perfekt, men netop derfor synes jeg hun er sød. Hun er rar at snakke med og virker meget naturlig. Og liderlig på en absolut ikke overdreven "jeg lader som om jeg er med i en pornofilm"-måde.

 

Jeg tror jeg var hos hende i knap 40 minutter.

 

Jeg er i gang med at spare sammen til en times hygge hos hende.

 

Eneste store minus er bygningen, som består af flere klubværelser. Jeg ved ikke hvordan det er med lydisoleringen ... :/

Redigeret af RødeFrækkert

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...