Hop til indhold
mandfralyngby

pris på sugardaters.com

Recommended Posts

Det gør Rikki, Rasmus og Tom vel (70%?) samt bannerselskaberne og så måske pigerne qua svindel og møder efter brug af platformen, da behovet for uforpligtende sex er og altid vil være enormt hos mænd. Simple logic som alle andre sider ala dating, tinder, al mfl.

Ejerforhold kan du blot finde frem. 

Fake profiler kan skabe traffik, som alle partere, der tjener penge, kan have interesse i. 

Om prisen er for høj afhænger vel af simpel analyse fra deres side ift nye medlemmer, frafald, brug ved at halvere prisen osv. 

Enhver kan vel lave en konkurrent og fjerne falske profiler og sænke prisen markant.....

Der er vist MANGE tråde om netop dette emne: siden og dens priser, hitrate/svar og falske profiler.

 

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12827113/hvorfor-spilde-tid-paa-daarlige-tinderdates-naar-jeg-kunne-tage-penge-for-det/

Del dette indlæg


Link til indlæg
mandfralyngby skrev, for 4 timer siden:

hvorfor er prisen så høj? det er jo en side der ligner noget fra 00´erne, og de gør intet ved fake profiler. hvem tjener pengene?

nu er det jo ikke alt der er billigt som er godt
men jo en del fake , og en del rigtige er der på siden. Jeg har ikke oplevet siden droppe en profil efter en anmeldelse endnu . 

Del dette indlæg


Link til indlæg
mandfralyngby skrev, for 7 timer siden:

hvorfor er prisen så høj?

Monopol? 

Stort behov fra sexkunder? 

Gør eg, Al, escortsiderne noget ved falske profiler udover at Al nogle gange skriver profilen har haft falske fotos indenfor de sidste 30 dage? 

Trafik trafik trafik via lokkemad ,;-)

Gør snap, fb, x, tinder, dating.dk og scor noget ved falske profiler? 

Når folk bag siderne er der for at tjene penge, tænker jeg ikke de behøver at bekymre sig om falske profiler eller scams, præcis som de mange skrækhistorier om chat-sider med 'kvinder og tokens'. Det pirrer og pirker vel blot til et universalt menneskeligt behov om ikke at være alone og for mænd at få adgang til sex, via sugar i dag nok lige så meget for at finde tilbud eller unge måske gerne danske og helst naive, der ikke endnu ved, at de reelt kan tage 4 og 5000 i timen og ikke 15-1800 som almindelige prostituerede. 

Fjerner de alle fakes, svindlere og scams, er der jo færre profiler, mindre trafik og nok også %vi's voldsom overvægt af kunder ift udbydere. Det vil sidens ejere jo logisk tjene mindre ved. Især hvis de tilbageværende sugardating piger så finder faste daddy's eller mange får prøvet det 1-2 gange pga pengebehov eller nysgerrighed og så forsvinder. 

Quite simple ,:-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

for et halvt år siden stødte jeg på en anden sugardating side hvor pigerne allesammen skulle verifeseres og mænd kun kunne få medlemskab hvis de var inviteret af en pige. det var selvfølgelig gratis for pigerne og kostede et engangsbeløb for mænd, men når alle pigerne er verifeseret og det er et engangsbeløb ikke et månedlig beløb man betaler så tror jeg faktisk det kunne være et fedt sted.

kan ikke finde siden længere. den eksisterer ikke så vidt jeg kan se. jeg fik ellers en invitation fra en pige men fik aldrig rigtigt gjort noget ved det da hun alligevel kunne overtales til et møde uden om den side. tror siden ville være bedre for pigerne som jo bliver overrandt af lystne mænd konstant på sugardaters og de fleste mænd tænker ikke lige høflig tanker når de skriver til en pige på sådan en side.

sugardaters er faktisk bare amatørludere der ikke vil stå ved at de sælger sex og mænd der vil have amatørpiger der ikke sælger sex til hverdag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...