Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg havde fornøjelsen af at besøge Ice i går:

https://escortguide.dk/P/ice-best-service-girlfriend-experience--69877.html

Sendt sms om eftermiddagen for at aftale tid samme aften. Svar kom straks med en kort list over ekstra ydelser, og der blev fundet en tid. Jeg valgte massage/B2B, sex og megafransk. Kommunikationen foregik smertefrit på engelsk.

Jeg mødte op på klokkeslæt på adressen på Østerbro og blev lukket ind af Ice – en petit og smuk Thai kvinde i en kort slåbrok. Hun viste vejen til værelse og, efter aflevering af honorar, afklædning og kort brusebad, blev jeg bad om at indtage stilling på maven på den store seng.

Den indledende massage var super - Ice har stærke hænder og forstår at massere. Hun tog også andre teknikker i brug som bare spillede – f.eks. hvilede hun på knæ skiftevis på den ene og anden af mine balder mens hun strakte ud med hendes ene ben og brugt foden til at massere mine ben samtidigt med at hun strøg med hænderne op langs rygsøjlen. 

Efter grundig massage af skuldre, ryg, ben og blader (og mig stadig på maven) begyndte hun at pirre – hænderne strøg let over de ædle dele med let træk i penis og testikler, alt imens ryggen blev grundig kærtegnet af hendes bryster.

Jeg blev bedt om at vende om på ryggen, og så begyndte show’et for alvor. Hun tilbudt at starte med blow, og hvilket blow hun gav. Ice er mester i at tage den dyb i munden (uden meget brug af hånd) og leger med hurtig/langsom takt. Jeg er ikke som regel så hurtigt til at komme, men i løbet at ganske kort tid, på grund af hendes fantastiske evner, var jeg parat til at aflevere. 

Jeg måtte sige stop, og bad hende vende sig om så at jeg kunne slikke hende, alt imens hun fortsatte med blowjob. Hun smager skønt og virkede til at kunne nyde at blive slikket – hendes blow blev vildere og vildere jo mere hun blev slikket.

I 69-stilling, kunne jeg mærke på hendes krop med hænderne, og her gik det først for alvor op for mig for fantastisk en krop hun har – balderne er kuglerunde og indbyder til at blive mærket, taljen er lille, brysterne (hjulpet men bløde) er guddommelige at holde på. At køre med hænderne op og ned at hendes perfekte former er himmelsk.

Efter at igen måtte sige stop med blow, var det tid til næste akt – hun sat kondom på mig og der var sex i forskellige stillinger. Hun er stram, men tager imod uden problemer.

Der blev aftalt afslutning med megafransk, og jeg fik igen fornøjelsen af hende skønne blow. Da det var tid til af aflevere, blev hun ved med at sutte og suge indtil jeg var hel tom og færdig. Først da jeg lå helt stille trak hun sig for at tømme mund på badeværelse

Efter bad, lidt snak og påklædningen var det tid til at sige farvel, og jeg stod på gaden 1 time og 2 minutter efter at være ankommet til adressen.

Ice er supersød, super smuk og yder super service hvad angår massage, sex og blow. Hun får 10 stjerne herfra. Risiko for gentagelse er ret stor.

Tak for nu, d’herre, og se for at komme afsted og besøge Ice

Del dette indlæg


Link til indlæg
hbo skrev, for 6 minutter siden:

Hvor ca på Østerbro er hun?

Nu er Østerbro jo ikke så stor, men er det mht  parkering, så er det en sidegade til. Østerbrogade ca overfor Gunnar Nu Hansen’s Plads ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
hbo skrev, for 5 timer siden:

Hvor ca på Østerbro er hun?

På den ydre Østerbro mod nord.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...