Hop til indhold
Benji

NEW SARA SHE IS SO F..ING SEXY - det er hun ihvertfald!!

Recommended Posts

Hey boys, lurendrejere og andet godtfolk!

 

Ja, så blev det igen tid til, at jeg var nødt til at finde en af byens topdamer, som skulle aflægges et visit. Jeg havde egentlig ikke planlagt det; men da jeg pludselig befandt mig ved Sjælør St. i en bus (og egentlig var på vej et helt andet sted hen og ikke som sådan gik med tanker om at besøge en betalingspige), kom jeg i tanke om en anmeldelse herindefra om en pige, som skulle være i nærheden af denne station, som efter sigende skulle være helt fantastisk. Jeg stormede derfor ud af bussen og var nær blevet fanget i den lukkede dør; men ud kom jeg og fandt straks anmeldelsen frem på min mobil (thank God for smart phones!!), ringede til pigen og fandt ud af, hun var ledig og kun halvandet minut væk derfra.

 

http://escortguide.dk/profile_gallery.asp?i_ProfileID=15925

 

Bevæbnet med 500 kr. på lommen ringede jeg kort efter pigen op igen (eller tlf-damen var det vist) og blev lukket ind. Tlf-damen åbnede døren; men jeg så hende aldrig, for lige indenfor i værelset til højre stod den sødeste og mest storsmilende pige, jeg længe har set, kun iført undertøj og stiletter - ja tak!! "Hello hello" blev det lige fremstammet, før jeg blev trukket ind, og hun lukkede døren. Hun var polak, 27 år, virkede lidt genert og vildt sød - her var en pige, der bare skulle behandles rigtig pænt!

 

Vi aftalte 15 min med dansk og fransk for de 500, hun forsvandt med pengene, og kom tilbage igen, før jeg havde fået mine sko af. Jeg har tidligere arbejdet sammen med et par polakker, som lærte mig et par naughty gloser, som naturligvis blev fyret af med masser af charme - det gjorde, hun hurtigt slappede af, og vi kunne grine godt sammen hele forløbet igennem.

 

Nu er jeg ikke den mindst udrustede (klapper lige mig selv på skulderen), så hendes overraskelse, da mine bukser røg, var priceless! Hun så på den og udbrød spontant "Oh kuriwa", så jeg flækkede af grin! Jeg fik først ganske fornuftig fransk, mens hun engang imellem rystede lidt på hovedet og grinede. Herefter lagde jeg mig på ryggen og lod hende langsomt glide helt i bund, hvilket hun lod til at nyde. Den stod nu på vildt lækker sex, som langsomt blev vildere og vildere og endda krydret med gode, dybe kys pga. vores gode kemi - vi havde i hvert fald ikke talt om, kyssene skulle indgå på noget tidspunkt; men det virkede helt naturligt. På grund af hendes charme og gode humør blev det meget mere end bare "en omgang knep" - jeg havde (vist nok for første gang med en betalingspige) lyst til, at hun også selv skulle ha' noget ud af det, og jeg tror faktisk, hun kom i en ægte orgasme, da jeg tog hende liggende på siden, mens hendes klit fik en god omgang med fingrene (klapper lige mig selv på skulderen igen). Da vi var færdige lå hun og grinede og rystede på hovedet og sagde igen og igen "You're crazy". Jeg blev tilbudt bad; men takkede nej, da jeg skulle videre, selvom jeg stod med fornemmelsen af, at hun var hoppet med ud under bruseren, hvis jeg havde spurgt hende.

 

Jeg kom i tøjet, mens vi snakkede lidt mere, og jeg blev kysset farvel, inden jeg vendte tilbage til Københavns triste, gråvejr, der dog pludselig virkede en hel del mere fantastisk, end det nok egentlig var. Jeg havde bestilt 15 min; men jeg aner ikke, hvor længe jeg var derinde. Jeg kiggede ikke på uret en eneste gang, og det gjorde hun heller ikke; men jeg har på fornemmeren, at tiden blev overskredet.

 

D'herrer, her har vi altså en virkelig perle. Pas rigtig godt på hende - ellers kommer jeg efter jer!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...