Hop til indhold
Kalven

Kalven on tour

Recommended Posts

Skulle vidre til hamburg men havde set mig Lilli ud, er bare vild med store thai bryster http://www.fair-girls.de/Flensburg/347

Det viste sig dog at det som næste altid er med Thaier man skal ligge ca 15 - 20 år til alderen, så lili blev det ikke der var en anden pige i lejligheden som så ok ud og som nok var omkring de 35 år, valgte 20 min til 50 €.

 

middelmådig bj, men total godt knald.

 

for at komme ind til alle lejlighederne på hafermarkt 2 skal man ind af den hvide dør til venstre for Thai Massage.

 

lidt arbejde i Hamburg.

 

Aftnen gik med en spadseretur op af reeberbahn, et cirkus uden lige gik ind på Giez Club, øl 5€, drinks til http://www.geiz-club.com/modelle.htm?id=54 5 €, gik med til 20 min pris 40€, man kommer ind i baren hvor alle pigerne sidder i en sofa gruppe så er det bare at vælge en ud, syntes at det hele blev presset lidt på tiden de ville gerne have en ud af baren og oven på og så ud igen, men til de penge var det en ok oplevelse.

 

Var blevet små sent så det blev enden på denne aften.

 

Dagen efter blev det til FKK indlæg her '?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>

 

Stadig 3 dage tilbage af mit Hamburg eventyr så der kommer nok mere til.

 

Kalven

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Prøvede også Geiz-clubben  http://www.geiz-club.com/  min sidste tur til Hamburg - og de har nogle virkelig flotte og søde modeller ind i mellem - jeg tror jeg tog en tur med hende her - dvs. det blev kun til en hyggelig snak, da jernet mest trængte til lidt afkøling :wink: :

 

http://www.geiz-club.com/modelle.htm?id=21  , men er ikke 100, da man ikke kan se hendes øjne på billederne - og det var faktisk hendes øjne der fangede mig ind, da hun blev ved med at stirre indbydende til mig. Men sætte mig i sofaen hos hende - det måtte man ikke af en eller anden grund?

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...