Hop til indhold

Recommended Posts

Er der nogen af mine brødre der er været forbi https://escortguide.dk/P/new-thai-girls-in-ballerup--31163.html for nyligt?

Jeg er igennem tiden kommer der rigtigt mange gange og var nærmest helt forelsket i Candy, da hun var der. Desværre er det som om, at kvaliteten af stedet er faldet, så jeg har ikke været der i mere end et år - følte at priserne bliv skruet op, og at der blev tigget for meget om, at jeg skulle købe extra

Er der nogen der har en nylig beretning her fra?

pft. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)

Jeg er meget enig med din dig, at kvaliteten på Yens Wellness har været nedadgående det seneste år. På grund af dette har jeg selv undgået stedet, da jeg primært besøgte det for massagen. Jeg har dog været der et par gange i løbet af den seneste måned og var forbi i dag, her fik jeg 30 minutters thai massage. Jeg vælger altid en halv time, især når det er med en ny pige. Jeg fik en acceptabel thai medium massage med en fin pirring undervejs, blev tilbudt HJ, som jeg pænt takkede nej til. Jeg kan ikke huske navnet på pigen, men det virkede som om, at hun kun tilbød HJ, selvom der måske kunne være mulighed for mere. 

Jeg savner virkelig Ben der tidligere  arbejdede på stedet indtil for et halv år siden, hun var sgu en ener - sød og køn pige, måske er der nogen der ved hvor hun befinder sig nu?.

Redigeret af Kundeservice
Ønsker at ændre formulering

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...