Hop til indhold

Recommended Posts

Nogle gange tager livet en uventet drejning og datoen 4/4 vil for evigt betyder noget specielt for mig. Jeg boede i udlandet og det var datoen, hvor jeg i en tragisk ulykke mistede min første store kærlighed i en alt for tidlig alder - lige der, hvor voksen livet skal til at begynde. Der hvor der ikke fandtes bekymringer. De første år herefter blev dagen markeret med hendes familie og sidenhen besluttede jeg at jeg hvert år ville gøre en ny ting / have en ny oplevelse for at markere dagen. Årene er gået og datoen trækker i dag mange flere grin end tårer, selvom de stadig kan opstå.

I år besluttede jeg lidt sent at ville markere dagen med en speciel gave til mig selv. Jeg har haft;-) lidt et crush på @SweetKisses - jeg kan ikke helt forklare hvad det er, bare en fornemmelse af at det er noget helt specielt - jeg havde i drømmene forstillet en fræk legeaftale i nogle timer, med en form for "fri" leg (indenfor nogle rammer - det andet tror jeg ikke at jeg tør med hende:x) - Jeg skrev til hende og hun kunne egentligt samme dag - men desværre ikke i går, hvorfor jeg måtte sadle om.

Jeg vil nu sige et stort tak til dette forum, for uden dette havde jeg ikke fået oplevelsen i går. Luna som jeg besøgte har fået rigtig fine ord med på vejen https://escortguide.dk/P/-luna-glostrup--70093.html og min oplevelse bliver en af mine 4/4 oplevelse som kommer til at trække mange smil i årene fremover.

Vi havde en fin kommunikation inden, hun virkede dog lidt tilbageholdende - måske genert, men jeg havde bare en rigtig god fornemmelse og selvfølgelig var jeg også påvirket af de gode reviews af hende. 

Jeg mødte hende i døren, hun i ført dejligt lingeri og høje hæle - wooowww, den popo var flot. Hendes billeder er retvisende....men men men hun er jo 1000 gange mere lækker i virkeligheden og hendes personlighed er virkelig dejlig, det hjælper selvfølgelig også på det, når vi har en del fælles interesser - Der er mange der får taget professionelle fotos - hendes er lidt tilfældigt taget, så skuffet var jeg ikke:). Hendes helt lige tænder og ikke ryger er et kæmpe turn on for mig og heldigvis startede vi med et bad sammen og der gik derfor ikke mange sekunder fra døren var lukket til vi stod nøgen foran hinanden og jeg kunne mærke hendes popo i mine hænder. Hun kyssede tilmed helt vildt dejligt - jeg var solgt.

På lagenet gav jeg hende den helt store slikke tur - hendes vulva var så vandvittig lækker og havde en helt fantastisk smag. Sjældent har jeg oplevet en så våd, safterne kunne jeg mærke løbe ned langs min hage og hals og hendes inderlår var helt våde, hendes lyde var helt fantastiske og da hun pressede hendes inderlår hårdt omkring mit hoved og samtidigt tog hendes hænder og pressede mit ansigt endnu mere ind mod hendes skede og klitoris...så vidste jeg at vi var på rette vej...:P

Herefter sagde hun at vi nu skulle have sex for hun var virkelig klar, den invitation var svær ikke at imødekomme og vi havde noget virkeligt lækker sex - hun er enten meget dygtig til at aflæse en eller så lever hun sig bare helt ind i oplevelsen - for mig føltes det meget ægte. En anden bandit på forrummet havde skrevet at hvis ens manddom var til den store side, så kunne hun have lidt udfordringer - jeg valgte derfor også bevidst nogle stillinger som var gode for os begge.

Jeg havde lyst til at blive oppe i hende for evigt og under det hun efterfølgende kaldte en "hard workout" fik jeg dejlige flashbacks og jeg forsvandt til tider ind i min egen verden inden vi til sidst smeltede sammen i fælles harmoni.

Jeg ved af erfaring at alting har en ende og nogle gange ender det før man ved af det - i dag fik jeg fuld valuta for pengene og meget meget mere.

Hun afsluttede med: what a perfect morning og jeg var helt enig. 

Tusinde tak for at forummet ledte mig på hendes vej.

Vivi la vita

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Uomo di cioccolato skrev, for 3 timer siden:

eg har haft;-) lidt et crush på @SweetKisses - jeg kan ikke helt forklare hvad det er, bare en fornemmelse af at det er noget helt specielt -

Sådan har jeg det også..... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

hvor høj vil du skyde hende til at være ?

hendes priser er jo alt for høje , og jeg er ikke typen der plejer at bekymre mig om pris . så godt at høre hun er god

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for fint skriv.

Mødte selv Luna for første gang i dag - sikke en pige. Tænker ikke jeg behøver gentage ting du har kommunikeret. Må blot sige 100% enig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@AgentLeman På annoncen står der 165, og det passer meget godt . Den oplevelse jeg havde var hver en krone værd - Hvis der "bare" var en garanti for at det var sådan hver gang ville jeg stå foran hendes dør hver dag indtil banken lukkede min konto:o (Overdrivelse fremmer forståelsen)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)
SweetKisses skrev, for 18 timer siden:

Dejligt du havde en god dag igår alligevel :wub: Håber ikke der går et år før jeg hører fra dig så - det lyder som en dejlig måde at starte dagen på.... :rolleyes:

 @SweetKisses....jeg kan da slet slet ikke vente 1 år med at mødes med dig<3

Redigeret af Uomo di cioccolato

Del dette indlæg


Link til indlæg
AgentLeman skrev, for 14 timer siden:

endes priser er jo alt for høje , og jeg er ikke typen der plejer at bekymre mig om pris . så godt at høre hun er god

Hendes priser er ca 30% over gængse priser. Siden hun forlænger sit ophold er der jo kunder i slik butikken der gerne vil betale 

/B

Del dette indlæg


Link til indlæg
ButterflyMan skrev, for 3 timer siden:

Hendes priser er ca 30% over gængse priser. Siden hun forlænger sit ophold er der jo kunder i slik butikken der gerne vil betale 

/B

jeg betaler da også gerne , så længe pris og kvalitet hænger sammen og det lyder det jo til hehe

der er dog mange stærke bud når vi kommer over et vis beløb og hun er jo endnu dyre . må hellere en tur forbi luna og se om hun lever op til det

Del dette indlæg


Link til indlæg
AgentLeman skrev, den 5.4.2024 at 19:45:

hvor høj vil du skyde hende til at være ?

hendes priser er jo alt for høje , og jeg er ikke typen der plejer at bekymre mig om pris . så godt at høre hun er god

Hvad mener i med at hendes priser er alt for høje?

Jeg syntes den ligger meget fint hvor den gør, endda lidt under det prisleje som man kan støde ind i. Ikke mindst på danske lysthuse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Lickinglover jeg er helt enig med dig - for hvad er en høj pris egentligt? Jeg kan godt se, at såfremt man bare skal have noget hurtigt sex og egentligt er totalt ligeglad med, hvem det er der lægger krop til, så kan man prismæssigt lige så godt søge i den billige ende af skalaen.

For mig handler det bare om noget helt andet, jeg vil feks. aldrig kunne være sammen med en, hvor jeg følte at vekommende gjorde det af tvang og jeg når jeg kigger på annoncer er prisen det sidste jeg kigger på. Jeg skeler derfor ikke så meget til prisen såfremt pigen jeg ønsker at være sammen med er interessant nok. (Det er dog ikke en opfordring til at sætte priserne op:blink:)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lickinglover skrev, for 7 timer siden:

Hvad mener i med at hendes priser er alt for høje?

alt over 2000 og man skal have gjort sig fortjent til det hehe

nogle af de mest legendariske piger tager 2000 eller under . hvis luna mener hun er på niveau med andre af den kaliber har hun meget at leve op til . jeg betaler gerne og tager ofte chancen , men synes ikke hendes profil lægger op til de priser . 

men jeg stoler jo på jer brødre hehe , så må på besøg når jeg får tid

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...