Hop til indhold
TheCaptain

Fræk oplevelse i Århus

Recommended Posts

Hej Folkens!

Er netop returneret for min nok vildeste oplevelse nogensinde! Sådan en oplevelse hvor adrenalinen pumper løs og man helt ved hvad man skal gøre ved sig selv. Er normalt til en god GFE oplevelse, men her til aften havde jeg bare et tryk der skulle lettes så tænkte et lækkert blow ville ikke være helt ringe. Efter lidt surfen faldt jeg over.

http://www.escort5.dk/profil-10122-Nanna_%C5hus-18.html

Skrev lidt frem og tilbage med Nanna og blev enige om et blow med afslutning i munden, (koster 700 og ikke 600 som annoncen skriver) mødte op på adressen som jeg havde fået tilsendt og tænkte dette et vare løgn. Det var et kollegie hvor det vrimlede med folk, jeg er typen der godt kan blive lidt sky over ting som dette. Men fik mig da taget sammen og ringede til Nanna og sagde jeg stod udenfor, så gik der nogle sekunder og en stor muskuløs fyr åbnede døren. Og bad mig følge med, han viste mig hen til et kollegie værelse hvor vi gik ind. Her sad Nanna på en seng med bind for øjnene, gav fyren pengene og så smuttede han ind i rummet ved siden af. Jeg gik hen foran Nanna og træk mine bukser ned til anklerne, hun gik straks i gang og dette kunne hun finde ud af! Fik sneget hendes kæmpe bryster frem så jeg rigtig kunne tage for mig, efter en 10-15 min kom jeg i munden på hende. Jeg tog bukserne op og sagde tak og ha en god aften hun slugte og sagde i lige måde. Og så smuttede jeg ud igen. Jeg sad længe i bilen og tænkte hvad skete der lige? Men kæft en fræk oplevelse, er dog glad for jeg faldt godt ind i kollegiet grundet min alder. Tror ikke det havde været så sjov en oplevelse hvis man havde været en ældre herre.

Alt i alt en grænseoverskridende oplevelse, men positiv og fræk.

Redigeret af TheCaptain

Del dette indlæg


Link til indlæg

haha! Det er altså en sjov konstalation de har der :)

 

Det med at det foregår på kollegie, GYYS! Det turde jeg sgu ikke.

 

Men ellers ser hun da spændende ud.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...