Hop til indhold

Recommended Posts

Susi er en yndig og køn, dejlig ung pige og de 27 er formentlig rigtig alder. Jeg ser hende som mørk mulata.

https://escortguide.dk/P/susi-new-in-amager-70152.html

Hun ligner sine billeder men hun er mere slank og petit end man får indtryk af. Hun er 155 -160. Hun har former som mange unge europæiske piger. En noget anderledes oplevelse da mange latinas jo har former. Fikst opsat hår og hun har gjort noget ud af sig selv.

Hun var sød og snakkesalig. Vi talte kun spansk og hun sagde hun ikke er særlig god til engelsk.

Susi spurgte om jeg foretrak fuld belysning (meget) eller hyggebelysning. Da hun er nydelig valgte jeg fuld belysning og jeg satte stor pris på at der var mulighed for meget lys.

Fransk var med og det var ok men ikke usædvanligt. Hun tog sig tid til det og jeg fik lov at røre dernede. Det var den bedste del af besøget og især at hun var berøringsvenlig.

I dansk brugte hun ikke glidecreme. Det skulle senere vise sig at det nok havde været nemmere for hende.

Cowgirl var ok men selv om hun prøvede virkede hun noget distanceret. Hun havde øjenkontakt men så ikke ud til at være helt med i det. I missionær kunne jeg mærke jeg måtte være meget forsigtig og varme langsomt op.

Efter to stillinger foreslog hun at hun kunne afslutte med svensk. Dansk havde ikke varet super længe. Jeg spurgte om vi kunne afslutte i doggy. Hun virkede lidt usikker men gik med til det og sagde jeg skulle være forsigtig. Jeg gjorde det så nænsomt jeg overhovedet har lært. Hun så ud til at det var en udfordring og som om hun var lidt øm men kommenterede ikke på det. Jeg troede ikke jeg kunne komme under de omstændigheder. Men det lykkedes alligevel da hun altså så lækker ud i spejlet og var stram.

Jeg bad om massage. Hun gav almindelig nakkemassage der var ok men varede få minutter hvorefter tiden var gået.

Jeg gav 1300 for 45 minutter. Legetiden inklusiv massage var nok lidt under en halv time. Jeg var ude på gaden efter lidt under 45 minutter pga bad etc.

Jeg tror det ville være nemmere at bruge glidecreme. Med en mere indlevende service ville jeg gerne være kommet igen. Men som det er bliver det ikke en gentagelse da jeg har det svært med det når pigen ikke rigtig er med, som jeg fik fornemmelsen af var tilfældet mellem os.

Lokalet og bad er udmærket, og det var rigtig godt at der er et stort spejl.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Spændende pige, der har været langt mellem de petite mørke piger. Nympho-profilen lokker endda med anal, men hvis fransk er med hætte bliver det nok svært med så mange andre piger i byen.

Savner hedengangne cubanske Naomi, hun havde hele pakken.

Del dette indlæg


Link til indlæg
PoulPik skrev, for 7 timer siden:

Men, vurdering er, det ER pigen på billedet?

Kan ikke sige det med sikkerhed når ansigtet er sløret og billederne ser lidt proffe og behandlede ud. Det ligner hende, ud over at hun havde en helt anden frisyre og virkede lidt yngre.

Waverider skrev, for 1 time siden:

Spændende pige, der har været langt mellem de petite mørke piger. Nympho-profilen lokker endda med anal, men hvis fransk er med hætte bliver det nok svært med så mange andre piger i byen.

Savner hedengangne cubanske Naomi, hun havde hele pakken.

Ja, udseendemæssigt er hun spændende hvis man kan lide yngre piger. Hvis i besøger hende håber jeg det lykkes jer at få det til at spille bedre. Måske fransk til hende hvis hun stadig ikke bruger glidecreme?

Vil ikke være lyseslukker men nogen af annoncerne har lidt copy/paste men kan da godt være hun tilbyder anal, værd at spørge. Men det var ikke svært at mærke hende i dansk.

Hvilken Naomi mener du? Hende jeg lige anmeldte eller en der har været her før?

Af de yngre piger var jeg helt vild med Luna fra Cuba der var her i sommers. Virkelig en ener på alle områder.

PoulPik skrev, 1 time siden:

Hvordan er hendes bryster? 
De ser dejlig faste og ungpige'agtige ud

Er hun glat barberet?

De er omtrentlig som på billederne, måske en smule mindre. Fine, faste og ungpigeagtige og brystvorterne blev stive da jeg rørte. Ja, glatbarberet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
latinas4ever skrev, for 46 minutter siden:

Hvilken Naomi mener du? Hende jeg lige anmeldte eller en der har været her før?

Af de yngre piger var jeg helt vild med Luna fra Cuba der var her i sommers. Virkelig en ener på alle områder.

Det var denne Naomi jeg hentydede til, hun var her i 2013-16'ish.

Jeg nåede desværre aldrig at besøge Luna og ærgrer mig stadig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sonny99 skrev, 1 time siden:

Håber hun er noget ældre end 27, da hun i følge vores tyske venner har været aktiv siden 2009.

https://snatchlist.com/neu/susi.5621/

Der er en der skriver hun er 35. Mange af dem der skriver 30 er jo i fyrrerne. Men hun virkede alligevel ung. Synes hun er mere slank end på de photoshoppede billeder, tænker det får hende til at virke yngre. Jeg synes også stadig hun er nydelig i virkeligheden.

Hun må have vidst hvad hun gjorde når hun har været aktiv så længe. Det var jo ikke god service men jeg slog det hen som at hun var lidt ny. Hvorfor mon hun ikke brugte glidecreme? Måske var det i virkeligheden ikke svært for hende, ingen ømhed dernede, men mere et påskud for at afslutte hurtigere? Mystisk hun ikke skriver hun taler tysk. Så ville hun være nemmere at kommunikere med for nogen. Og hvorfor mon hun slører billederne. Mere for at skjule tyske anmeldelser end for at værne om hendes privatliv da der allerede er mange uslørede billeder? Ja, nu gætter jeg lidt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...