Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/pussy-slide-bj-massagae-1000-10-23-68923.html

Var i området for et par dage siden med en time til overs og havde tidligere været interesseret i tilbuddet om en time med både BJ og pussy slide til 1000 kr. Det var kun damen i billederne med brunt hår og pink kjole der var der og det var kun kontant betaling eller bankoverførsel, så jeg blev lige nødt til at smutte på Riget efter en bankautomat. Nå, men der kom gang i massagen, faktisk en fin hård en af slagsen, og der kom også noget body-to-body ind over. Allerede efter tyve minutter blev jeg dog please-turn-over'et, hvorefter der først kom lidt... jeg vil ikke kalde det pussy slide, det var mere en lower body slide, hun satte sig oven på mig og gled frem og tilbage uden den store fokus på hvor kontakten var. Så et kompetent BJ (uden) der gik over i et heftigt handjob, hvor hun desværre satte sig ned i fodenden så snart jeg begyndte at lade hænderne vandre. Nå, men svært ikke at blive færdig med hvor meget der blev hevet og trukket, og så et bad efter.

Alt det var sådan set fra niveauet "fint" ned til "stadig acceptabelt", men det var stadig kun en halv time. Så efterfølgende spurgte jeg hvor meget sådan en halv time kostede og så kom der ellers diverse forklaringer om at en halv og en hel time havde samme pris (nej), at jeg ikke havde sagt noget om at jeg ville have en halv time (fordi jeg sagde at jeg ville have en hel time, det fik jeg bare ikke), og til sidst at hun nok skulle give mig 200 tilbage men at alle danske mænd var sådan nogle cheapskates (hvilket mest af alt tyder på at hun er blevet udfordret i at snyde med tiden før...). Jeg prøvede at gøre halvt skade ved at sige at hun bare kunne give mig 100 kr., hvilket hun så gjorde men jeg blev stadig vrisset ud af døren.

Ærgerligt, for havde tilbuddet fra starten været 30 min for 800, så havde jeg nok været ganske tilfreds, men nu bliver gentagelses-chancen lig nul.

Del dette indlæg


Link til indlæg

det var en skam, jeg har været der før at Nat (jeg kan simplethen ikke lige overskue om det er hende du besøgte). Der var god service, men de var tre piger der boede nede kælderen, og det kunne god lugtes. Men jeg synes der er svingende niveau, og på dagen er stedet ellers ret så godt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
bear1234 skrev, for 14 timer siden:

det var en skam, jeg har været der før at Nat (jeg kan simplethen ikke lige overskue om det er hende du besøgte)

Det er da ikke så svært at overskue, når nu at TS skriver;

 

Donkey Donkey skrev, for 17 timer siden:

Det var kun damen i billederne med brunt hår og pink kjole der var der

Alle andre kjoler i annoncens billeder er røde, så det må være den pige der er næsten fuldt billede af, der står og tager sig til hovedet/håret

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gløden skrev, for 4 timer siden:

Det er da ikke så svært at overskue, når nu at TS skriver;

 

Alle andre kjoler i annoncens billeder er røde, så det må være den pige der er næsten fuldt billede af, der står og tager sig til hovedet/håret

Nu er alle billeder af hende, det gamle i pink er mange år gammel men også af hende. Hun har en pige der er der (ved ikke om hun er der altid) men den anden er ikke på billederne. Hun minder lidt om i udseende dog er hendes hår sort

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...