Hop til indhold
Crabman

Angel-HU sikke en GFE engel hun er<3

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/angel-hu-vestamager-oerestad-i-love-cof-gfe-cash-revolut--64832.html

https://nympho.dk/n13713/4261/angel-hu-naughty-gfe-vestamager-oerestad/

Så blev det min tur til at besøge Angel, og hvilken skøn oplevelse det var, dejlig start på påskeferien :wub: Hun holder til i en meget velkendt lejlighed, med et par andre velkendte populære piger er jeg ret sikker på.

Normalt er hun ikke typen jeg kigger efter, men havde læst så mange gode anmeldelser af hende, at jeg blev nødt til at opleve det selv. Og kan da kun tilslutte mig alle de andre. Havde egentlig gode og høje forventninger og de blev opfyldt. Jeg blev mødt af en smuk og sød kvinde iført høje hæle, kimono og frækt lingeri inden under:P Det praktiske blev ordnet, og ud i bad med mig. Kom ud, og der stod hun så, smuk og fræk foran værelset og kiggede intenst og frækt på en...og begyndte så at kysse en stille og roligt :wub: Hun har de smukkeste øjne og de er meget forførende, det virkede i hvert fald på mig haha. Hun trak mig ind på værelset, og så begyndte vi ellers at kysse mere intenst. Fik hende ned på sengen og så skulle hun ellers have den store slikke tur, og den er virkelig lækker hendes mis (Ja den er kun trimmet) stadig glat rundt om ellers.

Når det blev hendes tur og skal da lige love for hun suttede til den helt store guldmedalje :rolleyes: Det var et virkeligt lækkert bj wow, hun gjorde i hvert fald et eller andet fantastisk med tungen haha. Det var meget pirrende og havde virkelig lyst til hun bare skulle forsætte sådan, er også en sucker for et godt bj. Så sætter stor pris på når det er godt. Når men fik en hat på hovedet, også gik hun ellers i gang med at ride mig og det er hun satme god til :wub: Både forfra og reverse. Ellers rundt i diverse stillinger, og måtte så give efter og kom ud over hendes smukke krop. Der var god øjenkontakt, mange lange lækre kys og masser af kælen/kram under hele agten. Måden hun puttede sig ind til en på da vi lå i sengen efter første omgang, kiggede kærligt på ind og kyssede en..:wub: Hun gav mig virkelig følelsen af hun var min kæreste. Det føltes meget "Romantisk" og kunne godt nok have ligget længe i den seng sammen med hende shit. På de punkter er det nok den bedste gfe jeg har haft til dato. Er lidt paf over den måde jeg glemte tid og sted sammen med hende, det var meget intenst og passioneret for mig i hvert fald.

Men vi nåede aldrig til anden runde fordi den lille soldat havde givet op, selvom hun hæderligt prøvede at få liv i ham. Så det blev til en slikke tur til hende igen, hvor hun uden tvivl kom, og takkede mig pænt bagefter. Der var stadig lidt tid til nusseri, kysseri og pillow talk som jeg virkelig nødt sammen med hende. Blev tilbudt et bad igen også ellers hjem igen dsv.

Hun har mange gode anmeldelser og det forstår jeg virkelig godt, så hun fortjener da også en fra mig. Kan da ikke andet end at anbefale hende, sikke en engel hun er <3

God påske alle sammen. 

Redigeret af Crabman

Del dette indlæg


Link til indlæg
slapman skrev, for 19 minutter siden:

Er tiderne inkl multicum?

Bestilte 45 min GFE der var 2 gange med i hvert fald. Spurgte så også om det for at være sikker :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Excellent anmeldelse, @Crabman, mange tak for den. Fantastiske billeder. Hun ligner jo en engel.

Del dette indlæg


Link til indlæg
tvr skrev, for 1 minut siden:

Excellent anmeldelse, @Crabman, mange tak for den. Fantastiske billeder. Hun ligner jo en engel.

Velbekomme.

Hun er også meget smuk og naturlig irl :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...