Hop til indhold

Recommended Posts

Netop hjemvendt efter et besøg ved Rebecca: https://escortguide.dk/P/rebecca-incall-outcall-call-me-for-hot-time--69037.html

Billederne af hende passede meget godt, og vi havde pr. sms aftalt 15 min med udelukkende deepthroat og facefucking. 

Jeg oplever desværre ofte, at pigerne har svært ved at leve op til dette, da jeg er i den større ende, så jeg dobbelttjekkede, at hun vidste, hvad jeg mente. 
 

Da jeg ankom tjekkede jeg igen og nævnte igen min størrelse, og hun sagde, det ikke var noget problem. 
 

På med gummiet. Jeg var lidt tid om at komme i gang (dog ikke mere end et par minutter). Jeg rejste mig op og skulle nu i gang med facefucking- og deepthroat-delen, og så stod hun helt af. 

Hun insisterede på at holde sin ene hånd på min pik og den anden meget stramt om mine kugler. Jeg bad hende flere gange fjerne dem, men det resulterede kun i brok fra hende og diverse bandeord på ungarsk. 
 

Fra start til slut blev hun ved med at fable om, hvor lang tid der var tilbage, at jeg skulle skynde mig, og at jeg ikke kunne finde ud af noget. 
 

Efter 6-7 minutter opgav jeg, tog kondomet af og forlod lejligheden. Alt imens jeg tog tøj på, blev hun ved med at brokke sig, fortalte, jeg ikke vidste, hvad deepthroat var, og at jeg var en løgner. 
 

Oh well. Win some, lose some. Men jeg kommer ikke til at miste flere penge ved hende her. Håber jeg heller ikke, andre kommer til. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...