Hop til indhold

Recommended Posts

Maya har ægte vellignende billeder. Hun er mindst lige så smuk som på billederne, hvis man kan lide yngre sorte piger:

https://escortguide.dk/P/maya-the-dominatrix-70040.html

Hun er omkring 175. Hun skriver hun er 24. Alderen er ok sat i forhold til andre piger.

Hun har store naturlige bryster og en anelse kurver men ikke mere end at hun har flad mave. Med store bryster mener jeg selvfølgelig ikke som en på 45 år, som ikke ville passe til hende.

Hun taler lidt engelsk men man skal nok ikke forvente meget snak. På spansk var hun snakkesalig og sød og positiv.

Hun ville gerne give god service. Alligevel virkede hun som om hun blev øm under dansk. Selv om vi kom igennem fire stillinger (eller derfor?) fik jeg indtryk af at dansk var en udfordring og jeg måtte holde igen. Hun gav fransk af flere omgange og gik til den under fransk. Det var godt men fik til sidst indirekte indtryk af at det ville være ok at afslutte. Det trak ned. Mit takeaway var at jeg måske skulle have startet med en halv time. Ellers virkede hun serviceminded og sød.

Hun kyssede lidt men ikke så meget. Det var jeg tilfreds med da det for mig ikke er altid der er tungekys ved første besøg.

Da jeg kom var der en smule usikkerhed, her kan man evt sige om man foretrækker det man kom for. I ved hvad jeg mener hvis det sker.

Jeg gav 1500 for 1 time med almindelig service, ikke dominans som hun skriver om. Til sidst gav hun massage. Hun sagde hun ikke er god til det men klarede det fint. Det bliver bedre hvis man siger "fuerte" eller "duro" (hårdt) og peger et sted på ens krop og siger "aqui" (her) så hun ved hvor man synes man trænger til det. Jaaaeh, der...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak broder. Jeg har bemærket hende. Lidt ærgerligt at hun bruger et åndsvagt filter på sine billeder. Hvorfor gør piger det, når de er smukkere uden? Mon hun havde været mere engageret, hvis du havde valgt dominans? Nå, men tak for anmeldelsen.        

Del dette indlæg


Link til indlæg
Doktor Diller skrev, for 22 timer siden:

Lidt ærgerligt at hun bruger et åndsvagt filter på sine billeder.

Kan det være en gen z ting? Ikke en god ide, nej.

Doktor Diller skrev, for 22 timer siden:

Mon hun havde været mere engageret, hvis du havde valgt dominans?

Kan da godt være når hun kalder sig dominatrix. Måske sjovere for hende? Har selv kun været udsat for dominans af min ex kone, hehe.

Doktor Diller skrev, for 22 timer siden:

Nå, men tak for anmeldelsen.        

Dét nada, doktor.

Glemte i øvrigt at sige hun ikke rigtig svarede på sms, kan være det hjælper at ringe eller bruge Whatsapp.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også haft fornøjelsen af Maya. Hun er sku en flot pige. ( billede 1) er nøjagtigt Maya, som jeg mødte hende. Smukt ansigt, øjne og flotte hvide tænder. Meget velduftende berøringsvenlig naturlig krop. ( Blot 1 lille diskret tusse). Masser af kys på læber og kroppen. Hun kan klart lide det hun laver. Vi havde den dejligste ‘69 og efterfølgende absolut ingen behov for glidecreme Skøn sex i forskellige stillinger. 
Maya kan klart anbefales. Hun er her til d.5. April og kommer tilbage igen. Det gør jeg bestemt også. Sikke en dejlig morgenstund.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...