Hop til indhold
Sigge

Jane, byens bedste blow job…næppe

Recommended Posts

Har besøgt Jane  i Herlev for nylig. Stedet i Herlev er ikke super diskret, og meget  slidt. Især badeværelset var lille.

Men til Jane - man må sige at som altid får det man betaler for. 800 kr med CIM och tungekys er virkelig i den billige ende. Ikke super varm eller nærværende, gav dog det hun lovede. Men var tydeligt at det har noget det skulle genomføres, og når jeg ville i bad fik jeg vide at jeg skulle huske at den tid jeg betalte for gælder. Altid noget jeg respekterer men gør ikke stemningen varm. Massagen var ligegyldigt og FP ikke særligt imponerende. Gav dog det hun lovede til en billig peng - og med billig peng forsvinder åbenbart indlevelsen, eller så er det hendes tilgang og måde at være på overfør os der tydeligt er kunder. I sig selv ikke noget galt i det, føler mig ikke direkt skuffet og overhovedet ikke snydt. Var bare et sted jeg ikke kommer igen, enda ikke hvis prisen var det halve. Ved ikke hvis billederne er af hende, hvis det er, er det fra gamle dage eller fanget på en måde der gør del bedre end real life.

https://escortguide.dk/P/byen-bedste-bj-..massage-med-bj-kun-600-kr-..fullpack-800-kr.-69166.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...