Hop til indhold

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/showad/386192

Jeg får tømt godt ud i begge punge i øjeblikket, og det er kun den ene af dem det gør ondt i… taget i betragtning mine mange besøg på det seneste. 

Men jeg måtte simpelthen bare besøge Isabella, da hendes billeder virkede ret hypnotiserende på mig… men at møde hende i virkeligheden er noget helt andet, for nu kan jeg slet ikke få hende ud af hovedet.

Ved første øjekast ser jeg hendes dybe brune øjne, og så brysterne. Intet sammenlignet med hendes ekstreme velproportioneret bagdel. Hun har en flot veltrænet krop. Hun er ikke tynd, men … præcis som hun skal være. En helt igennem flot kvinde. Hun er nok 165 høj. Jeg var ret blæst bagover ved tanken om, at jeg i de næste 60 minutter skulle “hygge” mig med denne ultra lækre kvinde. 

Før vi rigtig går igang ligger vi tæt op ad hinanden og kysser. Hun er meget lidenskabelig, og kan mærke hun hurtigt bliver tændt af det og det samme gør jeg. Hun placere sit underliv op af mit lår, og gnubber sig lidt op af det.. og det får min hånd til automatisk at røre ved hendes fugtige mis.. og hun begynder på et stille håndjob på mig.. Og så skal jeg ellers love for, at hun bliver en vildkat. Hun bevæger sig op ovenpå mig i en 69’er, og åh mine guder … Det er nok det mest lidenskabelig blowjob, jeg længe har fået. Jeg får virkelig en tur… Jeg måtte stoppe hendes flere gange, så jeg ikke kom med det samme. Efter hun var slikket godt og grundig våd, var vi ude i en doggystyle. Hun er virkelig dejlig stram, og hun spreder benene dejligt og jeg skulle endelig ikke holde igen. Herefter i en omvendt cowgirl, hvor jeg virkelig fik udsigt til hendes frække røv… det syn kunne jeg dog ikke holde ret længe til, hvilket gjorde at jeg kom. Hun laver ingen pornostøn, men ægte frække lyde, og jeg kunne mærke og høre, at hun kom flere gange undervejs. 

Der var stadig 40 minutter tilbage, og der var intet kiggeri på uret eller stress. Vi lå og hyggede os. Kyssede, snakkede frem og tilbage, så godt vi kunne (hendes engelsk ikke særlig godt). Efter 15 minutter sådan, gik vi videre til 2.runde, hvor jeg fik et lækkert blowjob indtil jeg kom hende i munden.

Hun er virkelig et besøg værd. Pas meget godt på denne skønhed. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
The_Boobman skrev, for 13 minutter siden:

Tak for din anmeldelse. Har luret lidt på hende. Kan du oplyse i hvilket område i Aarhus hun holder til?

Annoncen siger Viby.

 

Teach

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...