Hop til indhold

Recommended Posts

Hejsa , Håber jeg skriver det rigtige sted..

Har et spørgsmål omkring sugardating. Undskyld mig hvis jeg er for mistroisk iforhold til dating, sider Meeeeen er nu gammel nok til at gennemskue nogle af dem har profiler der ikke eksisterer for at lokke mammon ud af os mænd der jo i bund og grund bare kæmper med naturen drifter ..

Jeg søger mere en hyggelig aften og hvis lysten er gensidigt gerne den slutter med sex, altså mere en en escort time eller to .. 

Derfor faldt tanken på sugar er der nogle der kan anbefale et sted det er seriøstn..Gerne et sted hvor ansigs foto ikke er et krav . sender gerne ved kontakt ..Men mit privatliv må gerne forblive privat.. På forhånd tak ☺️

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Luna_xo

Jeg forstår dig virkelig godt... Sugardating kán et eller andet, når man finder et godt match.. Men der kan være meget langt imellem at man møder nogen der er potentiale i - også for os kvinder. 

Jeg har ikke løsningen på det, desværre... Du må lede indtil du finder hende.

Tip:

Undgå for korte beskeder når du skriver til en pige. Giv hende et reelt indtryk af hvem du er, så har du bedst chance for at finde en - tal til hendes hjerte, for det er det du skal forfører :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...