Hop til indhold

Recommended Posts

Leder efter en pige til escort eller in-call, hvor man kan ligge og bare nusse eller kærtegne først, uden det lynhurtigt skal skubbes over i sex delen.

Nogle der har nogle erfaringer?


Redigeret

Det må gerne være "naboens datter" lignende i udseende, og gerne 20 - 35, gerne en dansk eller en der i det mindste snakker godt engelsk.

Redigeret af it-eXperten

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så længe du tydeligt kommunikere dine behov, så kunne jeg ikke forstille mig mange GP'er der ikke ville elske bare at ligge og nusse.

Men beskriv dog lidt om dine krav. Så kan vi jo lettere finde den rette. Hvor gammel skal hun være? Hvor høj? Tyk, eller tynd? Små, eller store patter? Silikone, eller naturlige?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Panda

Det er næppe et problem at finde en der gerne vil tage det stille og roligt og starte med at nusse. Men det med at finde en dansk pige eller en der taler godt engelsk begrænser mulighederne mere. Og det med alderen gør også. Men det kan jo også være fint nok at gå lidt på jagt på forskellige sider?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...