Hop til indhold
cougarhunter

Kvinde i Løkken

Recommended Posts

Hende har jeg besøgt, en noget "sjov" oplevelse. Havde bestilt en time til 1000,-kr, mødte op og blev mødt af en dame, der bare ikke hurtig nok kunne komme i sengen. Hun er en dame der ikke har en chance til årets Miss Danmark (Måske for 25 år siden) Var lige ved at gå da jeg mødte hende, hun var 500KM fra piger jeg normalt foretrækker - godt jeg ikke gjorde det... :oops:

 

Hun havde så travlt med at få sex, at vi ikke fik afregnet inden seancen, så bare lige på og hårdt, hun mestrer det franske til UG, der er efterhånden trængsel i min top 3 over fransk specialister... :geek:

 

Efter ca. 25 min. måtte jeg overgive mig, det har jeg ikke prøvet før, når jeg har bestilt en time - kom i munden af hende og hun slugte hele ladningen og da hun havde gjort det, grinte hun og sagde det kom jeg til at betale for (læs 300,-kr), så "smal talkede" vi i måske 10 min. og jeg var klar til at komme tilbage til virkeligheden - så kom vi til betalingen og jeg spurgte hvad sådan en omgang kunne koste (havde forventet 1300,-kr), så sagde hun "kan du give mig 500,-kr " og ja det kunne jeg :-P:mrgreen:

 

Så er du til en dame omkring de 50 og med et par kilo mere på bagen end på billederne på Escort5, men med nogle store dejlige og ægte bryster der måtte bruges, er hun helt sikker et besøg værd...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skulle også først betale bagefter

Og meget billigere end jeg havde regnet med

Er hun andre steder end Løkken ?

Sidst jeg besøgte hende var det i trekantsområdet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest mature man

Tak til alle for info :)

 

Lidt langt væk for mig men godt fransk er værd at køre efter :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...