Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har virkelig prøvet at holde mig på måtten, da jeg så Melanias annonce https://escortguide.dk/P/melania-back-in-town-frederiksberg-koebenhavn-ultimate-gfe-69-69780.html dukkede op igen. Sidst hun var i byen, var det ved at udvikle sig til en virkelig, virkelig dyr vane, så jeg prøvede virkelig at holde mig på måtten denne gang. Men den skønne kvinde flytter lidt rundt fra location til location, og mit første "forsvar" var, at hun var alt for langt væk fra mine normale elefantstier. Men hun rykkede nærmere og nærmere, og til sidst kun 100 meter fra mit kontor. Så faldt de sidste parader og ikke engang den sidste rest af min sunde fornuft kunne holde mig fra at sende hende en SMS. Jeg er temmelig hårdt spændt for arbejdsmæssigt, så klokken 8.00 her til morgen var eneste mulighed for mig (både for at møde hende, og for at hun ikke havde tid, og jeg derfor måtte springe over - sidste parade). 

MEN - syndefaldet var total, faktastisk, varmt, passioneret og hæmningsløst. Den kvinde er fuldstændig magisk, så nu sidder jeg i saksen igen (heldigvis). Skøn måde at begynde dagen på, jeg kommer jo fløjtende ind på kontoret uanset hvor dumme sager, der ligger og venter på mig. 1 time i hendes selskab, og solen skinner. Hun var så venlig at lave en kop kaffe til mig....den var kold før jeg havde hænderne fri til at drikke den.

Der har været lidt diskussion om hendes herkomst herinde - min konklusion...Melania må komme fra himlen.

 

Nyd hende gutter, og behandl hende og hinanden med respekt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...