Hop til indhold
Kildekarl

Tall Fetsih Anne

Recommended Posts

Jeg har lige haft en virtuel session med hende og vil i den forbindelse også fortælle om en virkelig session med Lady Anne.

Hun er desværre ikke i DK PT, men da hun var havde jeg i sommeren en fantastisk session med hende.

 

Først den virtuelle:

Det var første gang for mit vedkommende, og jeg foretrækker også helst fysisk seance, men hold da op der blev ikke sparet fra hendes side, selvom vi ikke var der fysisk sammen. Vi havde en fetish seance hvor hun teasede godt og kørte mig ud flere gange. Meget frækt at kunne få (næsten) det hele ved "bare" at være der hjemme:) Kan klart anbefales hvis man er til den slags, eller feks JOI

 

Den fysiske seance: 

Den var meget anderledes end den virtuelle. Jeg blev budt velkommen af en høj Lady Anne iført en nedringet trøje så man rigtig kunne se hendes store.. Jeg havde taget en pels med til hende som hun venligt tog på, da det som sagt var sommer og meget varmt:D Jeg blev straks beordret til at smide alt tøjet og blev sat til at massere hendes fødder, mens hun kiggede ned på mig og kom med lidt kække kommentarer. Efterfølgende blev jeg beordret over i sengen og blev bundet op. Nu begyndte det værste... Kildetortur, hun nød at se mig lide og så ud til more sig også. Hun var svær at få til at stoppe igen:twisted:  Så alt i alt en rigtig god session hvor hun virkelig fik mig ud, og en klar anbefaling til når hun er tilbage i DK igen.

 

https://www.escort-side.dk/Tall-fetish-Lady?ad-id=21675

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...