Hop til indhold

Recommended Posts

Har lige besøgt denne kvinde: https://annoncelight.dk/showad/397277

 

Nem at lave aftale med. Da hun åbner døren er hun iført badekåbe og det ser nogenlunde ud. Stedet er dog lidt snusket, men jeg giver den alligevel et skud, netop pga de fine billeder. Da hun kommer ind og vi får ordnet betaling begynder det dig at tage en mindre heldig drejning.

For det første er hendes krop præget af løst hængende maveskind, som ikke fremgår af billeder. Det samme præger brysterne. Derudover tror jeg hun er noget lavere og har lidt mere  romænsk look. 

 

Men skidt med det. Jeg prøver og ser om hun er sød og serviceminded, men hun er desværre typen der problematiserer min pik og synes den er for slap at arbejde med, hvilket jo aldrig løser problemet. Ikke et blidt strejf eller noget, bare nogle hård klem og hiv i svinet. Æv æv. Hun fik også nævnt at blowjobs ikke lige er hendes kop te.

 

Jeg smutter efter 20 min da hun begynder at nævne at hun altså også har andre klienter på vej. Spar hellere jeres penge ved mindre i kan lide det hele lidt kumnerligt og har taget noget viagra inden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...