Hop til indhold
Curiosity

Ariana - lækkerbisken i Randers

Recommended Posts

Jeg var egentlig på udkig efter noget tantra'ish massageat forkæle mig selv med - men så faldt jeg over Arianas annonce: 

https://annoncelight.dk/showad/304339

 Det var jo slet ikke dét og jeg tænder egentlig ikke specielt på mange tatoveringer og "pornolook". Men der var noget ved de billeder (hun kan fan'me tage selfies!) og Arianas tekst, som hagede sig fast i mig. Så jeg skrev til hende i morges og fik nemt en aftale i stand ved middagstid, via behagelige sms'er.

Stedet er ikke værd at råbe hurra for - en slidt lejlighed på 1.sal. Men værelset var fint og rent - og Ariana....jamen så ænser man sgu' ikke andet omkring sig!  Billederne lyver ikke: Ariana er velskabt ud over det sædvanlige. En Venusfigur fra en mesters hånd. Slank, men med fylde og former, de helt rigtige steder - i MIN optik forstås (men selvom smag og behag er forskellig, kan jeg ikke forestille mig dén, som ikke ville nikke anerkendende af Arianas kurver). Og så er hun bare dejlig nem at være sammen med. Smilende, imødekommende og let at tale med. Og ikke fedtet med sig selv!

Efter at det økonomiske var på plads (45 min. med mulighed for forlængelse til 1200,- plus 200 for at måtte smage på Arianas ligeledes perfekte honninggrotte), fik vi tøjet af og fandt sengen. Ariana undskyldte indledningsvis, for hendes manglende massagefærdigheder og jeg spurgte til formuleringen "I love to crick" i hendes annonce, hvilket åbenbart er et britisk udtryk for "connection", sådan cirka...og dén var der!:wub:

Ariana inviterede mig til at smøre hende ind i olie og når nu hun ikke kunne give mig massage, kunne jeg jo passende give hende og samtidig nyde hendes fantastiske krop, med både øjne og hænder. Det endte selvfølgelig mellem hendes velskabte ben og hun tog godt imod mine kys og tungelege, med bevægelse og søde klynk. Dér kunne jeg nemt være blevet, resten af dagen. Herefter var det min tur. Jeg er ikke den største BJ-fan, men selv med gummi, fik Ariana mig hurtigt op i gear, inden hun besteg mig og min manddom og red mig dejligt. Jeg måtte selvfølgelig også have hende ned på ryggen i den gode gamle og endte med at lægge Ariana i "sideleje", mens jeg på knæ, "saksede" mig dybt op i hende, mens jeg beundrede hendes vuggende krop. Det var så godt, at jeg ret hurtigt måtte overgive mig i en kæmpe orgasme - selvom jeg normalt har svært ved at komme, med kondom på - og i øvrigt ikke jagter det på samme måde, længere. WOW!:wub:

Jeg har ikke været ved glædespiger længe, ud fra den erfaring at sex som en ren fysisk aktivitet, ikke rigtig giver mig noget - hvis ikke der er følelser/relation/connection til stede. Dét var der så idag! Selvom det er en "professionel transaktion", var Arian fuldt og helt tilstede, connectede og "investerede sig selv" i legen, sensuelt  og medlevende. Og, nåh ja, så er hun så tæskelækker (hvis jeg har efterladt tvivl, desangående...), at jeg sikkert kunne have kommet, bare ved at kigge på hende, længe nok....:ph34r:

Dejligt møde, hvor det hele spillede (selvom lokationen ikke lever op til Arianas standart):wub: Massagen må jeg have tilgode....og i morgen er det forår:P

/Curiousity 

P.S. Jeg undrede mig først over at "Pussy lick" var ekstra (mon det var fordi at hun helst var fri? Øh nej!). Ved nærmere eftertanke, er det måske fordi, at hvis det var gratis, ville der være overvejende risiko for, at den ville blive slikket helt væk....:rolleyes:

Redigeret af Curiosity
P.S.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sommer79 skrev, 1 time siden:

øøøøøv annoncen er allerede væk

Har lige fået at vide, at hun er i Aarhus de næste par dage og vist kommer til Randers igen, omkring d.7-8/3. Tænker at annoncen er oppe igen, i morgen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...