Hop til indhold

Recommended Posts

Hejsa.

Jeg har en aften i Amsterdam på programmet.

Er det RLD som er stedet at besøge, eller skal jeg hellere se efter Golden Key, Privehuis118 eller Heaven Thai Spa? Skal siges, at jeg kun har været på massagesteder i KBH tidligere, aldrig bordeller eller glædespiger på gaden. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

RLD er stærkt overvurderet, men du kan stadig få en god fornøjelse ud af det ved at ignorere det meste.

Tag en fin gåtur igennem nogle af gaderne og kig på vinduerne fra en afstand først. Få en fornemmelse for stedet før du overvejer at snakke med damerne. Køb måske en kop kaffe eller øl på Café de Zeevart og nyd udsigten.

Du får et bedre overblik over RLD området (også kaldet De Wallen) hen af eftermiddagen eller tidlig aften, før det bliver for mørkt. Så kan du altid komme tilbage og bedre nyde vanviddet af turister der bliver flået af glædespiger i vinduerne eller stofhandlerne på hvert andet gadehjørne.

Jeg kan godt lide at "people watche", men måske vil du gerne se et live sex show hos Moulin Rogue eller få én på opleveren i Bananenbar - der er gode idéer på Top 10 Sex Shows In Amsterdam in 2024

Hvis du så gerne vil besøge et af vinduerne kan jeg anbefale Prinsengracht i området omkring Herengracht gaden.

For en mere lokal og prisfornuftig oplevelse kan jeg helt klart anbefale den hollandske variant af EscortGuide kaldet kinky.nl som også kan læses på engelsk :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...