Hop til indhold

Recommended Posts

Min første rapport.  Jeg er ikke dansker, så jeg bruger Google Translate.

I sidste uge besøgte jeg Lucia i Aarhus.

https://annoncelight.dk/showad/385677

 Profilen er ikke aktiv, men hun lovede at vende tilbage i april

 Det viste sig at være ret svært at komme til hende, hun er meget forsigtig med nye kunder.  Da hun var lidt forvirret over min alder (jeg er 33), var jeg nødt til at svare på nogle yderligere spørgsmål.
 Men alle forsøgene var det værd.  Det var et af de bedste møder i mit liv.
 Lucia er en smuk MILF, med fremragende kurver, som om hun trådte ud af forsiden af sin yndlingspornofilm.  Hun har meget smukke bryster, smukkere end på billedet, en elastisk lille røv og en slank krop.  Hun taler lidt engelsk, men bruger en oversætter og sin karisma.
 Det hele startede med rigtige dybe kys, hun ved, hvordan man kysser og elsker det.  Så knælede hun ned og begyndte at sutte i forskelligt tempo.  Blowjob er fremragende, god dybde og tempo, med slikning overalt muligt.  Hun suttede lucia i forskellige stillinger, indtil jeg stoppede hende, fordi jeg kunne komme hurtigt og ville ikke afslutte runden tidligt.  Det var min tur, jeg slikkede ikke et stykke tid, og bad ham så sidde på mit ansigt.  Mit ansigt er aldrig blevet kneppet på denne måde før)) Jeg tror ikke, hun kom, men hun kunne tydeligvis godt lide det.  Efter at vi havde kysset længe og lidenskabeligt, førte jeg min finger ind i hendes skede, og hun demonstrerede, hvordan hun kunne træne sine muskler.  Det er første gang, jeg har set en kvinde med så stærke skedemuskler, det er som om hun malker dig)).  Jeg ville gerne komme, men vores milf bad om at kneppe hende, hvilket jeg gjorde med fornøjelse i doggy-stilen, og så ansigt til ansigt.  Lucia ledsagede hele processen med legende spanske kommentarer, som var meget spændende.  Da det var tid til at blive færdig, knælede Lucia ned og tog lydigt alt i munden.  Orgasmen var utroligt levende.  Jeg så ikke, om hun slugte eller spyttede det ud, det betød ikke noget for mig længere.
 Resultatet: Jeg fik en halv times kontinuerlig god sex i forskellige stillinger.  Lucia ved, hvad en mand har brug for og forsøger at give 200%.
 Tak min smukke milf.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Alonzo skrev, for 1 minut siden:

Hvorfor er hun forsigtig?

Fordi nogle mænd er idioter, og opfører sig truende. Derfor. 

/North

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvorfor er de kun truende mod hende ? De spørgsmål hun stiller er mærkelige. Hun spurgte om hvor jeg kom fra. Jeg sagde at jeg er dansker med brasiliansk rødder. Hun skrev "i have to be careful" i "i have many ethnic friends"

Del dette indlæg


Link til indlæg
North skrev, for 5 minutter siden:

Fordi nogle mænd er idioter, og opfører sig truende. Derfor. 

/North

Til sidste skrev hun "i dont like  brazilians"

Redigeret af Alonzo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig den positive anmeldelse! Lucia har en fantastisk skøn personlighed, og hun var 100% til stede i den tid, vi tilbragte sammen! Sexet, fræk og sjov var hun, og hun var helt tunet ind på at give mig en god oplevelse, dvs. lave lidt skift engang imellem. Hun var ikke bare interesseret i at få det overstået. Skøn kvinde! :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...