Hop til indhold
Guest TboneDK

Daniella - New (Gentofte)

Recommended Posts

Guest TboneDK

På sådan en lidt kedelig & Grå dag, trængte jeg til noget lækkert..

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=17777

 

Jeg faldt over Danielle, på et for mig godt kendt sted (Gentofte) som før har vist sig at have nogle dejlige Latinoer.

 

Og Danielle var ingen undtagelse, lækker slank, med dejlige faste bryster - og JA det er hende på billederne (lidt længere hår, og har pt. en bøjle på tænderne, men ikke noget der skæmmer)

 

Valgte ½ time, med Superfransk (700.-) - pengene skiftede hænder, og tøjet skifte plads fra mig, til en lille puf på gulvet - op på Sengen - KLAR!

 

Daniella startede med at komplimenter min duft & totalt barberet pik & boller, det faldt i god jord kunne jeg fornemme.

 

Hun begyndte at kysse mig blidt på hele kroppen, og var ikke sen til at placere sine bryster så jeg kunne slikke & "suge" - hvilket hun bestemt er tilhænger af, og opfordrede straks efter, til at det andet bryst også skulle have en tur - fint for jeg elsker bryster ;-)

 

Så fik jeg nogle lange dybe kys, hvorefter hun smuttede ned, og begyndte at slikke boller & skaft - SUPER! - Hun vendte resolut røven hen mod mig, imens hun slikkede, og gav tegn til at jeg skulle lege lidt med hendes "pussy"

Det skulle jeg ikke have besked på 2x - så jeg "nuldrede" & masserede blidt hendes klit.

 

Hun gav et GODT/VÅDT BJ, og liggende der..  med puder under nakken, og se det lækre pigebarn bare sutte & slubre - fuck det var godt!

 

Nu kravlede hun op, så jeg kunne ligge på ryggen, og hun skrævede indover mig, og jeg kunne slikke hende - rigtigt lækkert at ligge der, og se op på hendes ansigt der vred sig, og samtidig smage hende, og nappe hende i brysterne imens !

 

Efter 5 min, hvor hun sluttede med "en rystetur" over mit tungearbejder, snuppede hun et gummi, og gled det elegant over pikken som en prof.

 

- Hun hoppede oven på, og red mig, først i et lidt langsomt & malkende tempo, hvorefter hu gradvis satte tempo lidt op, så jeg rigtigt kunne nyde hendes stramme fisse. - Med risiko for at skulle komme, bad jeg hende stoppe efter 5 min, og vi byttede.

 

Hun lagde sig straks med røven lige i vejret, MEN jeg havde ALDRIG hold mere en 2 min. med udsynet til den dejlige røv, og hendes frække blik... Så jeg smed hende på ryggen, og kørte først langsomt, men hurtigere & hurtigere min MEGET stive pik i hende, med begge ben helt oppe ved ørene, og hendes ansigt der osede nydelse, fuck det var frækt!

 

Krængede begge ben ned, så hun lå ½ på siden, og så kørte jeg alt hvad jeg kunne, i højt tempo, så hun fik den ½ bagfra - og liggende på ryggen, så jeg også lige kunne nyde hendes bryster & liderlige øjne.. Efter 5 min. var det for meget, og jeg MÅTTE bare skyde den af... 

 

Super knald, super pige & super service

 

- Hun tager retur på Tenerife (eller Spanien, er ikke helt stiv i de spanske gloser) allerede i starten af næste uge (den 4 fik jeg det til) - kunne SAGTENS finde på at besøge hende igen, og kan kun anbefale jer at gøre det sammen (Bare gem lidt til mig)

 

298201.jpg

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder til at du har hygget dig derude. De har altid dejlige piger i Gentofte - hvis det er det samme sted jeg tror, har der et par gange været en pige, der hedder Valery. Hun er stadig i mine drømme. Halvt thai og halvt colombianer  :rolleyes: Jeg håber hun vender tilbage inden længe!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

Ja, dem havde jeg ikke set (de 2 annoncer) men jeg kan garanterer at det ER hende på billederne, og hun er Niiice ;-)

 

Tror hun er ca. 172-175 cm.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor store er hendes bryster? svært at se udfra billede, men når man er til latino'er og bryster på samme tid kunne dette måske være et godt valg :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

Det er gode faste ungpige bryster, str. b-c vil jeg tro, hvis du vil have "store"- D-bryster er det ikke hende, men som skrevet er de dejlige, og jeg er "bryst-mand" og kan også godt vælte mig i både D-E-F bryster

men de her sidder bare godt, og passer til hendes slanke lækre krop.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

Og så hedder hun EMILY !!!

 

Ja, men hun hed Daniella, da jeg besøgte hende  :???:  :arrow:  Og tror uanset navn, så var det fino !!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...