Hop til indhold
dhnmdst

Elly Petit & Real 100% på Nørrebro - ja det må man sgu nok sige at hun er

Recommended Posts

Efter at have læst @Strejferen’s glimrende beretning om Hajnalka som blev til Elly, var jeg nødt til at få en aftale i hus. Selvom @Strejferen jo lige har skrevet om Elly i sin anmeldelse, synes jeg hun fortjener en mere, hun kan imo ikke roses nok :) 

Det skulle vise sig at være en af de bedste stunder jeg har haft med en GP :) Elly er efter min mening helt og aldeles vidunderlig :wub: Sammenholder jeg hendes udseende, liderlighed og måde at være på, er det længe siden jeg har mødt en GP som kan overgå den time jeg havde med Elly

Hun er 110% som på sine billeder og efter min mening smukkere irl. Fuldstændig naturlig ung pige som tilmed er skide sød og nem at tale med og omgås

Vi var igennem hele min sædvanlige palette bestående af bl.a. shower together og Elly var sød, dejlig og skide fræk under hele seancen. Hun fremstår meget ung, smuk og uerfaren - jeg er vild med det og allerede her er der gode point fra mig. Læg oveni at hun blev hamrende liderlig og tændt og kom med de frækkeste lyde og reaktioner på mit begær…OMG

Når hun så også opførte sig ordentligt på en sød, genert og imo fræk måde og også var dejlig at snakke med, ja så er der top karakterer herfra :) 

Hendes krop er slank og naturlig. Hendes bryster er små og dejlige og hendes fisse er stram og smuk. Jeg synes hun har et smukt ansigt også - det er som på billederne, men hun var uden den kraftige læbestift heldigvis

Elly er 21 år gammel. Hun er fra Helsinki. Hun taler nogenlunde engelsk. Hun er her ca 14 dage endnu. Hendes lejlighed er fin, der var rene håndklæder og en fin seng

Hvis nogen skulle være i tvivl haha, så er jeg vild med hende og kommer til at se hende igen :) Pas godt på hende og behandl hende som en gentleman, så kan der være en god oplevelse i vente ;) 

https://escortguide.dk/P/elly-petit-real-100--64954.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har mødt hende under andet navn på Østerbro igennem "bait & switch" manøvrere -- aftalt af møde en anden pige, men det var hende her som modtog ved døren.  Det var dog også ok, da jeg havde også haft overvejelser at besøge hende (den nuværende Elly).  :P

Hun er sød, superflot, meget proaktiv, gave super (og entusiastisk!) owo og var hurtig til at efterkomme ønsker 9m positions skift m.m.  Da kondomet kom på, red hun som en champ -- så godt at jeg måtte give efter og tømt ladning hurtigere end jeg egentlig ville.  Not a problem for Elly, dog -- hun var der med det samme med mere owo, med afsluttende cob (bryster). 

Stor ros til hende, 10/10 for udseende, 10/10 for indsats.  Har ikke besøgt igen endnu, men kan sagtens forestille genbesøg.  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gangnam skrev, for 23 timer siden:

Så manger vi bare nogen der er heldige at rende ind i Hajnalka :-P

Jeg bookede et møde med Elly og forventede egentlig at møde Hajnalka i stedet, men Hajnalka er flyttet og nu er der en anden pige i lejligheden.

Elly er fantastisk dejlig, fræk og sjov at være sammen med. Umiddelbart vil jeg skyde hende til at være ældre end de 21 baseret på smilerynker om øjnene, men det gør bestemt ikke noget. Hun er meget opmærksom, meget dygtig og meget fræk, og jeg fortryder ikke at have betalt ekstra for "deep french kiss"! Dog opgav jeg den CIM, som jeg havde betalt ekstra for - Dels fordi jeg ikke syntes hendes blow var helt godt nok, men endnu vigtigere fordi jeg virkelig havde lyst til at komme i en missionær i et dybt kys og med hendes smukke ansigt helt tæt på.

Selv med ekstra for CIM som jeg ikke fik og med ca 45 minutter ud af de 60 jeg havde booket, så er hun stadig en, jeg meget gerne besøger igen... Næste gang til 45 minutter uden CIM men helt sikkert med deep french kiss.

Del dette indlæg


Link til indlæg
yrghh skrev, for 5 timer siden:

jeg fortryder ikke at have betalt ekstra for "deep french kiss"

 

kan du opgive en pris for hendes ekstras?

i hendes basis liste står der gfe mens det også står længere nede i hendes ekstras. undrer bare om hun mon giver normale kys som en del af basis service eller ej.

Del dette indlæg


Link til indlæg
denensomme skrev, for 2 timer siden:

undrer bare om hun mon giver normale kys som en del af basis service eller ej.

Jeg tantekyssede med hende…kun lidt og først efter hun var varmet godt op ;) 

Men efter @yrghh’s fortælling hvor kyssene nævnes flere gange, er jeg da nok nødt til at tilkøbe næste gang jeg ser Elly

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg prøve squ igen. Ja den gang var det ok Elly er super sød meget grin og lidt genert, jeg havde en ok oplevelse med hinde i dag. Jeg komme ikke igen. Men det var på alle måde en dejlig oplevelse.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg mistænkte hende med det samme for at være en del af photoshop banden, da hendes hoved både virker unaturligt stort i forhold til resten af kroppen, men også har en helt anden farve. (se billede 11/16 og 16/16). 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Wasted Youth skrev, for 8 timer siden:

Jeg mistænkte hende med det samme

I dette tilfælde kan du pakke dine mistanker ;) 

Redigeret af dhnmdst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var der i går og det er 120% hende på billederne. Jeg tror dog ikke hun ringer 21 nok tættere på 25+ 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var forbi Elly igen i går aftes. Jeg tog en time og tilkøbte hendes DFK… Jeg er en glad mand :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
dhnmdst skrev, den 19.2.2024 at 00:40:

Hun er 110% som på sine billeder og efter min mening smukkere irl. Fuldstændig naturlig ung pige som tilmed er skide sød og nem at tale med og omgås

 

Ca. hvor høj vil du skyde Elly til at være?

Del dette indlæg


Link til indlæg
nickyj skrev, for 40 minutter siden:

Ca. hvor høj vil du skyde Elly til at være?

165-170

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...