Hop til indhold
arnen

Slim THAI girl give ANAL and prof. massage - Lyngby

Recommended Posts

Jeg ved godt, at der lige er blevet lavet en anden anmeldelse om Pim i Lyngby, hvor der var nogle stykker, som havde haft en dårlig oplevelse. Jeg ved ikke om kotume er at man fortsætter i den eller opretter en ny, men nu kører jeg bare med en ny, så må I give besked, hvis det er forkert.

Jeg kunne ikke helt forstå den dårlige anmeldelse, fordi jeg jo selv havde haft en god oplevelse. Så jeg tog lige et smut forbi Pim igen her til aften. Sidste gang tog jeg 30 min. Denne gang nuppede jeg en time. Som sidst, har man når man kommer opfattelsen af, at man skal være lidt stille, men det gør mig ikke så meget. Så hvis du har lyst til at hyle og skrige, så er det nok ikke et sted for dig :)

Lige fra når jeg kommer ind, er hun super sød og serviceminded. Hun har afslappet, men pænt tøj på. Hun havde lige været til træning sagde hun. Vi får klaret betalingen. Hun spørger hvilket musik jeg kan lide, for hun vil gerne have at jeg kan slappe godt af. Sidste gang fik jeg ikke massage, men det gjorde jeg denne gang. Det var viiirkelig dejligt! Jeg havde vildt ømme muskler. Hun gik alle led igennem og masserede både ben og ryg til den store guldmedalje. Hun spurgte løbende, om det skulle være blidere eller hårdere og om der var særlige steder jeg var øm. Jeg nød det virkelig og kunne faktisk bare godt nøjes med massage resten af tiden. Jeg ved ikke om det er fordi, vi bare har god kemi, men hun var både sød og glad. Vi smalltalkede og hyggede os indtil hun pludselig blev sygt fræk og gav en fantastisk blow. Jeg måtte stoppe hende hurtigt før det gik galt. Hun tog gummi på og gled ned over mig med røven imod mig. Kæft den lille røv og krop er fræk. Vi måtte lige de fleste stillinger igennem, og hun tog godt imod. Selv når det blev lidt hårdt :) - Hun var god til at stoppe og bevæge sig langsomt, når jeg lige var på vippen til at blive færdig, så vi kunne blive ved lidt længere.

Selv da vi var færdige spurgte hun ind til mig, hvordan jeg havde det og om jeg var tørstig for så kunne jeg få cola eller vand. Da jeg skulle have sko på, så kom hun sødt løbende med et skohorn for at hjælpe til. På intet tidspunkt følte jeg, at hun ville af med mig, eller at hun ville have, at jeg skulle blive færdig. Før jeg gik sagde hun "Thank you for being nice to me". Jeg håber da alle er søde ved dem de besøger...

Alt i alt en super god oplevelse - så det undrer mig virkelig, at andre ikke oplever det, jeg gør med hende. Men nu skal I ikke besøge hende for meget, så det bliver for svært for mig at få tid hos hende :)

https://escortguide.dk/P/slim-thai-girl-give-anal-and-prof.-massage-69222.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bgo skrev, for 5 timer siden:

Er det hed der er billede af på her 

Ja. Det er hende på billederne. Ikke denne gang, men sidst jeg var der, havde hun det lille mini-skirt på, som også er på de sidste 3 billeder. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...