Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg læste en anden anmeldelse af Erika, og jeg har også stødt på hendes annonce et par gange, og på mig virker hun på en eller anden måde dragende, så for et par uger siden besøgte jeg Erika.

https://escortguide.dk/P/my-name-erika--65467.html

Hun er en sød pige og som andre også har fortalt, så hjælper hun med afklædning og lægger tøjet pænt sammen. Jeg havde bestilt 45 min alm. massage, mixed med lidt B2B, afsluttende med et BJ. Bestillingen forgik over SMS, og hendes mundlige engelske er væsentligt bedre end hendes skrevne. Hun er en sød og venlig pige der gør sig umage for at du føler dig godt tilpas, jeg synes at nogle af hendes billeder er retvisende, der er dog også et hvor hun har en blå kjole på, på det billede er hun væsentligt større end hun er irl.

Nå, vel afklædt lagde jeg mig på sengen og Erika gik i gang. Massagen var da ok, men ikke prangende, herefter vendte jeg mig om og nu begyndte Erika at gnubbe sin bløde krop op op og ned af min, især min allerede stive pik fik masser af kærlighed fra de dejlige bløde ægte bryster, og hver gang hun gled op mod mit ansigt fik jeg de blødeste og våde tungekys jeg længe har fået, sådan blev det ved i ca 10 min, det var skønt. Nu blev pikkemanden tørret ren for olie og Erika begyndte sit BJ, igen med stor indlevelse, men ikke "motormund" som andre har beskrevet, og jeg bad hende om at vende sig så jeg kunne begrave mig i hendes skød, således blev jeg afluttet i en 69ér.

Jeg havde måske nok sat næsen lidt op efter at jeg kunne afslutte i munden på hende, men de sidste 10 sek brugte hun hånden og styrede pikken ned mod hendes bryster hvor jeg kom, stadig med hovedet begravet i hendes fisse. Jeg  havde læst at andre har afsluttet i munden på Erika, men jeg tror at det handler om hvilke signaler man afgiver inden man kommer, hvis Erika kan mærke at man er lige ved at være der, så trækker hun munden væk, og hvis man er en der "bare pludselig kommer" uden lyde eller anden forvarsel lader hun en  komme i munden på hende.. Jeg kan simpelthen ikke være stille og rolig når jeg kommer, og det har hun kunne mærke, uden tvivl, og det var fint og lækkert. 

Herefter var det badetid og Erika gik med og sørgede for at jeg blev vasket grundigt ren for olie. Jeg var ude af døren præcis 45 min efter at jeg var kommet ind.

Jeg kan godt anbefale et besøg hos Erika, og jeg vil ikke afvise at jeg kan finde på at besøge Erika igen, men der er andre dejlige og skønne kvinder der skal besøges først.

Redigeret af migigen
glemte link

Del dette indlæg


Link til indlæg
migigen skrev, for 10 minutter siden:

Jeg  havde læst at andre har afsluttet i munden på Erika, men jeg tror at det handler om hvilke signaler man afgiver inden man kommer, hvis Erika kan mærke at man er lige ved at være der, så trækker hun munden væk, og hvis man er en der "bare pludselig kommer" uden lyde eller anden forvarsel lader hun en  komme i munden på hende..

Tak for anmeldelsen. Jeg har selv haft lyst til at besøge hende.

Er dit indtryk, at man f.eks. kan aftale med hende forinden, at man gerne vil komme i munden på hende? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
CPHX skrev, for 6 timer siden:

Er dit indtryk, at man f.eks. kan aftale med hende forinden, at man gerne vil komme i munden på hende?

Det er jeg faktisk lidt i tvivl om, der var et medlem i en anden tråd der beskrev at han bestilt MegaFransk og beskeden var at det ydelse tilbyder Erika ikke.

Som jeg skriver, så tror jeg at hvis Erika man mærke/se/høre at man er ved at skyde kanonen af, så gør hun en færdig med hånden (på mig de sidste 10 sek).

Men der er jo også dem der kan ligge fuldstændigt stille og ikke lader pigen mærke at de er ved at komme, jamen hvis du kommer i hendes mund gøre hun dem HELT færdig med munden.

I den henseende fornemmer pigen meget let på mig at det er ved at være op over. men om man aftale det forinden, at man gerne vil afslutte i hendes mund, der må jeg være dig svar skyldig.

Men det er ikke noget hun tilbyder i annoncen, så jeg tror det det måske også kan være hvad Erika har lyst til lige i momentet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte Erika i går. Stemmer i med at det var en rigtig behagelig oplevelse. Men man skal kunne med en mor-krop. Jeg besøger hende igen, ren meditation og god tur på lagenet. Jeg kommer tilbage til til hende :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Pornstardelux skrev, for 8 timer siden:

er hun aktiv på lagnet og liderlig?

Om hun er?  Jeg blev totalt overrumplet den første gang jeg besøgte hende. Overrumplet over hendes vildskab, villighed og passionerede kys og sut. Det er sgu lige før hendes kys overgår hendes blow :D.  Men jo -  påtaget eller ej - så virker hun mega tændt :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jern Henrik skrev, for 11 timer siden:

Men jo -  påtaget eller ej - så virker hun mega tændt

Det er også min opfattelse.

Hver gang vores læber/tunger mødtes kunne jeg høre/mærke hendes åndedræt ændrede sig, og ja det kan da sagtens være påtaget, men det virker!.....på mig i hvertfald, og bidrager til den samlede, dejlige, oplevelse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lidt inspireret af brødrernes erfaringer fik jeg besøgt Erika. Jeg synes, at det var en ganske god oplevelse. Første og fremmest er det hende på billederne. Ansigtet og smil tager man ikke fejl af. Hun er en MILF, og hvis man er til MILF'er, så går man ikke fejl hos Erika. Jeg tog chancen og valgte en time, og det var godt. Efter det mere formelle er ordnet, begynder hun at tage mit tøj af samtidig med at hun kigger en dybt i øjnene og leverede saftige tungekys. Hun har de blødeste og berøringsvenlige økobabser, en yderst velsmagende og glatbaberet mis, og deler gerne ud af herlighederne. Detaljer herfra kan I selv tage ud og opleve,  men min vurdering af hende er 8/10 eller hvad det kan kaldes godt uden at være prangende. 

Risiko for gentagelse - Ja det bliver endog svært at undgå. Især hvis man er til en MILF.

Hansemand

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg fik også besøgt Erika for efterhånden nogle uger siden.

Det var på alle måder i god oplevelse. En mor-krop, som er dejlig fræk. Dejlige intense kys og god stemning hele vejen igennem. Til tider er hyggeligt knald, hvor snakkede lidt undervejs, og til andre tider et mere vildt knald med fuld tryk på.

Hun giver helt vanvittig dejlige blowjobs. Den øvelse falder hende fuldstændigt naturligt. 

Undervejs spurgte jeg hende, om jeg måtte komme hende i munden, og hun grinede lidt og sagde, at det måtte jeg kun, hvis jeg var sød og heldig. Til sidst smed hun mig ned på ryggen og suttede mig helt vildt dejligt. Hun bad mig sige til, når jeg kom. Da jeg sagde det til hende, tog hun det hele i munden, imens hun suttede. Helt utrolig dejlig omgang.

Sød, fræk, nem at snakke med og så virker hun til at kunne lide sit arbejde, som hun desuden er helt vildt dygtig til!!

Kommer så meget igen!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lige været forbi hende i eftermiddags. Adressen er et kendt sted på Hovedvejen i Glostrup. Jeg var vist en af de sidste kunder i denne omgang.
OK værelse med godt gang i radiatoren.
God service med at tage tøjet af dig og folde det sammen. 
Ned på sengen og så gik hun ellers i gang. Dejlige tungekys inden hun dykkede ned og tog den i munden. Godt og fast sug - et af det bedre, men også aggressive blowjobs. Skal lige være tunet ind på dette.

Derefter på med kondom og så ellers kneppe hende i forskellige stillinger. Sød og venlig pige som er serviceminded. 
Hun fortalte at hun kommer tilbage til Danmark 26/3.
 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Christian1977 skrev, for 8 timer siden:


Hun fortalte at hun kommer tilbage til Danmark 26/3.
 

Det var alligevel hurtigt, men tak for denne gang :lol::lol::lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hi all

As many other guys in here, I have been looking at Erika for a long time, and finally booked an hour with her. Even though she wasn’t in Denmark, she replied fast an understandable on Whatsapp. Made an 1 hour appointment, which I didn’t regeret. Finding the place in Glostrup is easy, free 2 hour parking on the back of the building. 
Erika opened the door and showed me the bedroom, clothes off and on the bed we went. She is so nice, having a cute smile, kissed me like at dream, down to a fucking good blowjob, I licked her pussy, she gave me a BJ again, with me between her very nice tits, and I came. Then all over again with her on my face, fucking her and bj again. Then a nice shower together, she is doing all the washing. Erika….thank you for a very nice time. Will I be back? Sure I will……..

She is so cute, just like the impression I got from her photos.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil også stemme i af de malende beskrivelser der er i mødet med Erika.
Hun er en fyrig kvinde med en dedikation og tilfredsstillelsesiver der sparker røv i lagnerne. 
Jeg har besøgt hende adskillige gange og det bliver kun bedre for hver gang. Hun gør som de andre beretter om - tager tøjet af og lægger pænt sammen og de gange, jeg har besøgt hende, har hun udforsket min krop med tungeberøring på pikken, klunker og mellemkødet (som jeg nyder til det fulde) og lader en gøre det samme og man kan fornemme, at hun virkelig nyder at blive slikket til orgasme (bilder jeg mig ind). ;-) Ingen problemer med at hugge igennem i de stillinger, man skulle have lyst til.
Dog vil jeg sige, at hun er til den buttede og laskede side og det skal man kunne leve med, hvis man gerne vil besøge hende. 

Balløven

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...