Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har haft æren af at møde Venus29 et par gange til massage.

https://escortguide.dk/P/venus29-68888.html

Hun var let at lave aftaler med og hendes engelsk er super godt! Jeg blev taget pænt imod af en afsindigt smuk Venus og jeg blev hurtigt tilbudt bad hvilket jeg tog imod.

Venus er utroligt sød, sjældent har jeg mødt en som jeg følte mig så meget hjemme i selskab med. Massagen var også virkelig god, jeg havde nogle spændinger som jeg fortalte om og hun tog godt fat.

Jeg anbefalede også en ven at tage forbi hende og det takkede han efterfølgende for.

Da jeg kun fik massage kan jeg selvsagt ikke give detaljer om så meget mere, men jeg har bemærket at der er en efterlysning som har fået ikke bare en men hele to virkeligt gode anmeldelser af hendes evner på lagnerne, så det linker jeg lige til her så dem som kun kigger under anmeldelser også får det med:

https://www.eroguide.dk/forum/topic/178437-venus29/

Del dette indlæg


Link til indlæg
HN-GFE skrev, for 13 timer siden:

Da jeg kun fik massage

Tak for din anmeldelse.

Må jeg spørge, hvorfor du opsøger en massør, der er dyrere end de typiske priser? Nu vil jeg ikke afspore ved at nævne andre, men jeg giver normalt 4-500 for virkelig god massage uden nogen form for ekstra. Er det for dig elementet af dagdrømmeri, fordi hun er ung og smuk - hvilket jeg sagtens kan forstå, eller er det en tiltro til at hun faktisk er bedre til selve massagen?

Hvis det er det sidste, så er jeg nysgerrig efter, hvor du har fået den næstbedste massage, for at kunne vurdere dit sammenligningsgrundlag. Det spørger jeg om, fordi du ikke har en historik af anmeldelser, som jeg normalt bruger til den slags spørgsmål.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Bebop Forstår godt du spørg, det korte svar er nok mest din første mulighed, jeg synes hun er super smuk, så selv om pris er en vigtig faktor for mig giver jeg hellere 600 for en time hos en super smuk og tager noget pirring med og evt. mere en dag end jeg giver 500 hos en som ikke er så smuk, massage er noget jeg har opsøgt et stykke tid grundet spændinger og jeg benytter thai massage som tillæg til mere normal behandling, men det er ikke et felt jeg anser mig selv for at have den store viden indenfor.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...